Hyppää sisältöön

Maailmanmestari Sami Lepistö loppukaudeksi Jokereihin: "Uskoin, että seura tekee liikkeitä"

Lepistö, 36, on harjoitellut alkukauden omatoimisesti ilman sopimusta.

Sami Lepistö nähdään jälleen tutussa paidassa. Kuva: AOP

Kokenut puolustaja Sami Lepistö palaa Jokereihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Kolme edellistä kautta seurassa pelannut Lepistö, 36, on harjoitellut alkukauden omatoimisesti Helsingin Salmisaaressa ilman sopimusta, mutta pääsee nyt jälleen sarjapelien makuun KHL-kaukalossa.

Kevään 2011 maailmanmestari on intoa täynnä, sillä edellisestä pelistä on jo kahdeksan kuukautta.

– Pitkään on ollut kovat pelihalut ja kiva on päästä takaisin hommiin. Uskoin, että Jokerit tekee liikkeitä, kun Mikko Lehtonen lähti joukkueesta, mutta en tiennyt, liittyvätkö ne minuun. Sitten Jarilta (Kurri) tuli soitto, ja innolla hyppään takaisin messiin, Lepistö kertoo tiedotteessa.

– Joukkueen pariin pääsemistä, harjoittelua, peleihin valmistautumista, itse pelaamista ja sitä fiilistä, joka tähän kaikkeen liittyy, on tietysti ollut ikävä. Tavoite on olla parhaimmillani tärkeimmissä peleissä.

Seuran oma kasvatti on pelannut seitsemällä SM-liiga- ja KHL-kaudella Jokereissa 366 ottelua tehopistein 42+119=161. Seuran GM Kurri on tyytyväinen saatuaan tutun pelaajan takaisin.

– Hän tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa, ja sopeutuu varmasti nopeasti jälleen päivittäiseen tekemiseemme. Saamme takalinjoillemme hänen myötään aimo annoksen kiekollista huippuosaamista ja tärkeää kokemusta.

Lepistö pelaa ensimmäisen ottelunsa Jokereissa todennäköisesti vasta joulunalusviikolla.

Lue myös: