Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HAVU julkaisi toisen uusista CS:GO-pelaajistaan – Jemi "jemi" Mäkinen siirtyy joukkueeseen SJ Gamingin riveistä

21-vuotiaan Mäkisen siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

e-urheilu
Jemi "jemi" Mäkinen Veto Esports
Jemi "jemi" Mäkinen (keskellä) on pelannut aiemmin mm. Veto Esportsin riveissä.Severi Peura / Veto Esports

Suomalainen HAVU Gaming on julkaissut toisen Counter-Strike: Global Offensive -joukkueensa uusista pelaajista.

Joukkueen uusi neljäs pelaaja on Jemi "jemi" Mäkinen, joka siirtyy HAVUun SJ Gamingin riveistä. 21-vuotiaan Mäkisen siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

HAVUn päävalmentaja Taneli Veikkola kertoo joukkueen tiedotteessa olevansa tyytyväinen uuteen pelaajahankintaan.

– Kun lähdimme etsimään korvaavia pelaajia joukkueeseen, ei suomalaisen Counter-Striken tilanne näyttänyt järin hyvältä. Vakavan harkinnan jälkeen näimme kuitenkin Jemissä runsaasti potentiaalia. Hän on nuori, nälkäinen ja motivoitunut näyttämään kykynsä joukkueessamme, Veikkola sanoo tiedotteessa.

Urallaan myös HUKKA- ja Veto -joukkueissa pelannut Mäkinen ehti edustaa SJ Gamingia vajaan puolen vuoden ajan. SJ Gaming voitti Mäkisen kanssa RainMaker Open -liigan kakkoskauden.

HAVUn CS:GO-joukkueeseen aukesi paikka kahdelle uudelle pelaajalle Joonas "doto" Forssin ja Eetu "sAw" Sahan siirryttyä marraskuun alussa ENCEen. HAVU kertoo tiedotteessaan julkaisevansa joukkueen viidennen pelaajan vielä tämän kuun aikana.

HAVUn täydennettyä joukkuettaan SJ Gaming on vuorostaan vajaamiehinen, sillä joukkuetta normaalisti edustava Tuomas "SADDYX" Louhimaa pelaa tällä hetkellä lainasopimuksella ENCEssä.

Lue myös:

Jere "sergej" Salo sivuun ENCEn kokoonpanosta – syinä motivaatiopula ja asepalvelus

E-urheilun tähtipelaaja Miikka Kemppi kertoo nyt lajin vaietusta puolesta – miljoonavoittojen hintana omien rajojen ylitys ja uupumus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat