1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jääkiekko

Muistatko vielä Miro Heiskasen ihastuttavan NHL-debyytin? Nuori kiekkotähti avaa ajatuksiaan Ylen uudessa sarjassa – löydät kaikki jaksot täältä

Ilmari Pitkänen: Unelmia ja kiekkohommia on uusi audiosarja, jossa luistellaan jääkiekkoilijan elämään lajin sisälle.

Kuva: Getty Images

Miro Heiskanen luisteli NHL:ään kaksi vuotta sitten ihastuttamalla heti ensimmäisessä ottelussaan (siirryt toiseen palveluun). Nyt Heiskanen on pelannut NHL:ssä jo 190 ottelua, kerännyt 98 tehopistettä, ollut lähellä Stanley Cupia ja noussut yhdeksi sarjan kirkkaimmista nuorista tähdistä.

Mutta miten nuori puolustaja voi olla kaukalossa kuin kaukalossa heti kuin kotonaan? Heiskanen kertoo itseluottamuksestaan ja ajatuksistaan uudessa audiosarjassa Ilmari Pitkänen: Unelmia ja kiekkohommia.

– Menin sinne (NHL:ään) enkä miettinyt turhia. Pelasin niin kuin osasin, enkä lähtenyt katselemaan. Aloin tehdä heti sitä, minkä osaan parhaiten, Heiskanen muistelee NHL-uransa alkua.

Mutta mistä Heiskasen sulava liike on peräisin? Tai millaiset ovat Dallasin venäläistähden Alexander Radulovin pöytätennistaidot? Voit kuunnella koko Miro Heiskasen jakson Yle Areenassa tästä linkistä.

Unelmia ja kiekkohommia on kokeneen SM-liigakiekkoilijan Ilmari Pitkäsen audiosarja, jossa luistellaan jääkiekkoilijan elämään lajin sisälle. Myös Yle Puheen Kiekkokierroksella kuultavassa sarjassa vieraina ovat mielenkiintoisimmat kiekkopersoonat, jotka raottavat verhoa kulissien taakse.

Sarjassa ovat Heiskasen lisäksi vierailleet muiden muassa kaksinkertainen KHL-mestari Janne Jalasvaara, huimia pistemääriä urallaan takonut Tommi Santala sekä maailmanmestari Jere Sallinen. Koko sarja on kuunneltavissa Yle Areenassa.

Lue myös:

Mikä merkitys on SM-liigaa uhkaavalla viikkojen pelitauolla? Talouskurimuksessa rämpineen JYPin pomo avaa vaikutukset

Pelit jäihin! Jääkiekon SM-liiga todennäköisesti tauolle viikoiksi – "Seurojen ahdinko syvenee"