Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

KooKoo nautiskeli selvän voiton ennen pelitaukoa – Ahti Oksanen katkaisi maalittoman putkensa

Kouvolan KooKoo nautiskeli selvän 6–1-voiton Porin Ässistä.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Ahti Oksanen
Ahti Oksasen kuuden ottelun maaliton putki päättyi keskiviikkona.Petri Saarelainen / AOP

Jääkiekon SM-liigaa pelattiin keskiviikkona viimeistä kertaa pitkään aikaan, kun Kouvolan KooKoo voitti Porin Ässät maalein 6–1.

Sarjassa kymmenettä sijaa pitävä Ässät on menettänyt viimeisen kahden viikon aikana kolme NHL-pelaajaansa, kun Nick Merkley, Andreas Borgman ja Jesperi Kotkaniemi palasivat Pohjois-Amerikkaan.

KooKoo viimeisteli kahteen ensimmäiseen erään maaleja tasaiseen tahtiin. Maalitehtailun aloitti Ahti Oksanen, jokakatkaisi kuuden ottelun maalittoman putkensa ylivoimalla ajassa 9.47. Joni Tuulola lisäsi KooKoon johdon 2–0:aan viitisen minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä KooKoo karkasi porilaisten ulottumattomiin, kun Kasper Björkqvist, Oskari Manninen ja Teemu Engberg osuivat Ässät-vahti Rasmus Tirrosen selän taakse. Kolmanteen erään Ässät vaihtoi Tirrosen Sami Aittokallioon, joka joutui torjumaan ottelussa ainoastaan kolme kertaa. Ässien ainoan osuman viimeisteli Atte Mäkinen.

Tappio KooKoolle kasvatti porilaisten tappioputken neljän ottelun mittaiseksi, vaikkakin kaksi kertaa Ässät on taipunut vasta jatkoajalla.

SM-liiga kertoi keskiviikkona, että sarja on tauolla 3.–19. joulukuuta välisen ajan, sillä koronavirustilanne on heikentynyt Suomessa ja aluehallintoviranomaiset ovat asettaneet tiukempia rajoituksia leviämisen estämiseksi.

Kyseiselle ajanjaksolle merkityt pelit on tarkoitus pelata myöhemmin.

Lue myös:

SM-liigalta vahvistus – pelit tauolle jouluun asti

THL lähetti maanantaina lausunnon, joka oli kuolinisku SM-liigan yritykselle pelata joulukuussa: yli 50 hengen yleisötilaisuuksia ei saisi järjestää edes epidemian perustasolla

Mikä merkitys on SM-liigaa uhkaavalla viikkojen pelitauolla? Talouskurimuksessa rämpineen JYPin pomo avaa vaikutukset

Pelit jäihin! Jääkiekon SM-liiga todennäköisesti tauolle viikoiksi – "Seurojen ahdinko syvenee"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat