Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana

Sordo kärkipaikalla, Esapekka Lappi komeasti toisena vaikeissa olosuhteissa – käy katsomassa Monzan MM-rallipäivän tapahtumat ja asiantuntijan vastaukset teidän kysymyksiinne

Monzan MM-rallissa ajettiin perjantaina viisi pikataivalta. Kuvan videota klikkaamalla voit katsoa TV2:ssa päiväkoosteen kello 21 alkaen.

Rallin MM-sarja
Esapekka Lappi Monzan MM-rallissa.

Päivän tärkeimmät tapahtumat:

– Esapekka Lappi valitsi päivän toiselle erikoiskokeelle muista poiketen lumirenkaat, ja hän ajoi hurjan pohja-ajan nousten kisan kärkeen. Dani Sordo on vaaninut muutaman sekunnin päässä, ja päivän viimeisellä erikoiskokeella hän ohitti Lapin sekunnin erolla.

– Thierry Neuville osui aamulla heinäpaaliin, ja päivä meni lopullisesti pieleen Cinturaton ensimmäisellä vedolla, kun hän törmäsi shikaaniin, rikkoi autonsa etupään ja joutui keskeyttämään. Erikoiskoe keskeytettiin ja kahdeksalle WRC-autolle merkittiin laskennalliset ajat. Neuville palaa kilpailuun lauantaina.

– Teemu Sunisella oli moottoriongelmia, eikä hän startannut enää viidennelle erikoiskokeelle. Hän keskeytti kilpailun, eikä aja enää huomenna.

– WRC3-luokassa R5-Skodalla ajava Andreas Mikkelsen oli yleiskilpailussa jo kolmantena, ja hän johtaa luokkaa ylivoimaisesti ennen Emil Lindholmia.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat