Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Otto "ottoNd" Sihvon joukkueesta tuli kauppatavaraa – miljoonasiirrolla pelaajat hankkinut yhdysvaltalaisorganisaatio haluaa eroon CS:GO-kokoonpanostaan

Sihvolle voi olla kysyntää myös kotimaisissa CS:GO-joukkueissa.

e-urheilu
Otto Sihvo lavalla Arctic Invitational -tapahtumassa.
Otto "ottoNd" Sihvon edustaman c0ntact Gamingin vuosi on ollut vaikea. Viime vuonna kulki paremmin: CR4ZY-nimellä pelannut joukkue sijoittui toiseksi Arctic Invitationalissa.Adela Sznajder / Arctic Invitational

Otto "ottoNd" Sihvon edustaman yhdysvaltalaisen c0ntact Gamingin CS:GO-joukkueen pelaajisto on myynnissä.

c0ntact Gamingin e-urheilujohtaja Derrick Truong kertoi eilen illalla verkkomedia DBLTAPille (siirryt toiseen palveluun) organisaation olevan tällä hetkellä avoin kaikille tarjouksille CS:GO-joukkueensa pelaajista. Truong vahvisti DBLTAPin tiedot myös Yle E-urheilulle.

Truong kertoi DBLTAPille organisaation pettyneen joukkueen suorituksiin kuluneen vuoden aikana. Hänen mukaansa myös osa joukkueen pelaajistosta on ilmaissut halunsa jatkaa uraansa mahdollisuuksien mukaan muualla.

Kroatialainen CR4ZY kauppasi CS:GO-joukkueensa pelaajat c0ntact Gamingille tämän vuoden tammikuussa. Kauppasumman huhuttiin tuolloin nousseen yli miljoonaan euroon. Alkuperäisestä kokoonpanosta ovat tosin jäljellä enää Sihvo ja liettualainen Rokas "EspiranTo" Milasauskas, sillä organisaatio on jo aiemmin jättänyt uusimatta kolmen muun pelaajan pelaajasopimukset.

Joukkueen menestys on jäänyt tänä vuonna todella vaatimattomaksi. c0ntact jäi Flashpoint-suurliigan ensimmäisellä kaudella yhdeksännelle sijalle ja putosi marraskuussa pelatulla toisella Flashpoint-kaudella ensimmäisenä joukkueena. Joukkue on voittanut tämän vuoden aikana palkintorahoja ainoastaan 1 500 dollaria, kun viime vuonna vastaava summa oli yli 200 000 dollaria.

Sihvolle saattaa olla kysyntää myös suomalaisjoukkueissa. Esimerkiksi ENCEn ja HAVUn CS:GO-joukkueiden kokoonpanot ovat murrosvaiheessa aiempien pelaajasiirtojen ja pelaajien vetäytymisten vuoksi.

Lue myös:

HAVU julkaisi toisen uusista CS:GO-pelaajistaan – Jemi "jemi" Mäkinen siirtyy joukkueeseen SJ Gamingin riveistä

E-urheilun tähtipelaaja Miikka Kemppi kertoo nyt lajin vaietusta puolesta – miljoonavoittojen hintana omien rajojen ylitys ja uupumus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat