Raision Loimu lomauttaa pelaajansa ja valmennuksen

Raision Loimu lomautti aiemmin argentiinalaispelaajansa.

Raision Loimu lomauttaa pelaajansa. Kuvituskuva. Kuva: Tomi Hänninen

Lentopallon Mestaruusliigassa viimeistä sijaa pitävä Raision Loimu on joutunut lomauttamaan pelaajansa ja valmentajansa, seura kertoo tiedotteessaan.

– Viime kaudenkin rajallista budjettia leikattiin alkavalle kaudelle, mutta koronan vaikutus ottelu- ja yhteistyökumppanuustuloihin on ollut ennakoituakin isompaa ja Loimu on monien muiden urheiluseurojen tapaan ajautunut taloudelliseen kriisiin, seura kertoo tiedotteessaan.

Raision Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen kertoo Yle Urheilulle, että lomautukset ovat voimassa toistaiseksi. Niemisen mukaan lomautusten on tarkoitus päättyä, kun pelit lentopalloliigassa jatkuvat.

Lentopallon Mestaruusliiga kertoi marraskuun lopulla, että sarja jää tauolle 7.–21. joulukuuta väliseksi ajaksi. Sarjaohjelman mukaan lentopalloliigan on tarkoitus jatkua 2. tammikuuta.

Raision Loimu on jo aiemmin lomauttanut argentiinalaisvahvistuksensa. Seuran mukaan pelaajat eivät jatka joukkueessa, ja he ovat löytäneet uuden pelipaikan Euroopasta.

Raision Loimu on Mestaruusliigassa viimeisellä sijalla. Joukkue on voittanut alkukaudella yhden ottelun.

Juttua ja otsikkoa muokattu 10.12.2020 klo 18.48: ensimmäisen kappaleen muotoilua muutettu. Jutusta sai aiemmin kuvan, että seuralla olisi pelaajien ja valmentajien lisäksi muita palkkasuhteessa olevia työntekijöitä.

Lue myös: