Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational
  • Heikki Nivan on valittava: Snookerammattilainen tai voimisteluvalmentaja

Yleisurheilupomo Coe luottaa Tokion olympialaisten toteutumiseen

Sebastian Coe myös toivoo hartaasti, että niin yleisurheilijat kuin muidenkin lajien taitajat saisivat kisoissa nauttia yleisön kannustuksesta.

urheilu
Sebastian Coe
Getty Images

Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n puheenjohtaja Sebastian Coe uskoo, että ensi kesälle siirretyt Tokion olympialaiset saadaan järjestettyä koronaviruspandemian tuomista uhkakuvista huolimatta.

– Luulen, että kisat saadaan liikkeelle. Mutta siitä ei kukaan vielä tiedä, saammeko stadioneille hienoja, äänekkäitä, intohimoisia faneja. Arvelen, että jonkinlaista turvavälielementtiä on ainakin yhä silloin, Coe mietti perjantaina.

Tokion kisajärjestäjät ovat ilmoittaneet, että pohdinnassa on eri vaihtoehtoja yleisön suhteen.

Vuoden 2012 Lontoon olympiakisojen järjestelyjohdossa ollut Coe kertoi käyneensä Tokiossa marraskuussa ja sanoneensa kisajärjestäjille "tuntevansa näiden tuskan".

– En voi kuvitellakaan, mitä olisin miettinyt, jos joku olisi maalis- tai huhtikuussa 2012 koputtanut oveeni ja sanonut: "Emme muuten kisaakaan ennen kuin vuonna 2013". Tämä on valtava haaste järjestäjille, mutta meidän on oltava todella kiitollisia, että kyseessä ovat japanilaiset. Kisoilla on ensiluokkainen järjestelyorganisaatio.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat