Teemu Pukki sitoutuu Norwichin nousuhaaveisiin: "Taistelen tämän joukkueen puolesta"

Pukki haluaa takaisin Valioliigaan, mutta Norwichin paidassa.

jalkapallo
Teemu Pukki
Teemu Pukin mukaan Norwich ei ole vielä yltänyt parhaimpaansa.Getty Images

Tänään sadannen ottelunsa Norwichin paidassa pelaava Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki aikoo jatkaa Englannin toiseksi ylimmän sarjatason seurassa, vaikka viime kauden jälkeen miestä oltiin jo kovasti viemässä huhuissa muualle.

– Suunnitelmissa ei ole lähtö tammikuussa (siirtoikkunan auetessa). Taistelen tämän joukkueen puolesta, ja meillä on iso kausi meneillään, Pukki toteaa paikallislehti Norwich Evening Newsin mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Haluan palata takaisin Valioliigaan, ja sen eteen taistelen, kesällä Norwichin kanssa Valioliigasta pudonnut Pukki jatkoi.

Norwich johtaa kakkostaso Mestaruussarjaa otettuaan kymmenen voittoa 17 pelistään ennen tämäniltaista Blackburn-vierasottelua. Pukin mukaan Norwich ei kuitenkaan ole vielä yltänyt parhaimpaansa.

– Hetkittäin olemme päässeet parhaimpaamme, mutta loukkaantumisia on ollut paljon. Olemme voittaneet kovia pelejä viime hetken maalilla, ja puolustus sekä maalivahti ovat olleet loistavia. Edellisenä Mestaruussarja-kautenamme, jolloin nousimme Valioliigaan, päästimme paljon maaleja mutta teimme myös paljon. Nyt meillä on ollut paljon 1–0-voittoja. Tällä tasolla tarvitaan puolustusvarmuutta, ja se on ollut hyvällä tasolla meillä.

Lue myös:

Teemu Pukilla juhlaottelu lauantaina – valmentajalta hauska ylistys suomalaiskärjestä

Teemu Pukki palasi kentille mutta jäi maalitta – Norwich komeilee sarjakärjessä

Teemu Pukki ja Natalia Kuikka arvostettiin Vuoden pelaajiksi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat