Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational

Teemu Pukki hurjassa vireessä! Viimeisteli kahdesti juhlaottelussaan

Teemu Pukki onnistui kahdesti maalinteossa vierasottelussa Blackburnia vastaan.

urheilu
teemu pukki
Teemu Pukki viimeisteli kaksi maalia vierasottelussa Blacburnia vastaan.Getty Images

Teemu Pukki juhli uransa sadannetta ottelua Norwichin paidassa kahdella maalilla, kun Norwich otti 2–1-vierasvoiton Blackburnista. Maalien myötä suomalaishyökkääjä on viimeistellyt kaikkiaan 50 osumaa Norwichissa.

Ottelun ensimmäinen ja Pukin kauden kahdeksas maali nähtiin ottelun 22. minuutilla. Alexander Tettey syötti kulman jälkitilanteesta vitosen rajalla olleelle Pukille, joka laukoi pallon yllättävällä kääntölaukauksella etukulmasta maaliin.

Ahkerasti laukoneen Pukin toinen maali näki päivänvalon 65. minuutilla, kun suomalaishyökkääjä ohjasi Emil Buendian vedon Blackburnin verkkoon. Blackburn oli hetkeä aiemmin tasoittanut kamppailun Elliot Harveyn maalilla.

Pukki oli jo avauspuoliajalla lähellä illan toista osumaansa, mutta laukaus osui ylärimaan. Tämän jälkeen suomalainen pääsi yrittämään uudestaan, mutta laukaus painui niukasti yli maalin.

Pukin on huhuiltu viime aikoina muihin seuroihin. Ennen ottelua hyökkääjä kuitenkin vakuutteli, ettei hän ole suunnitellut lähtevänsä seurasta tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa.

– Taistelen tämän joukkueen puolesta, ja meillä on iso kausi meneillään, Pukki sanoi paikallislehti Norwichg Evening Newsin mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Juttua muokattu 12.12.2020 klo 18.29 ja 18.59: juttua ja otsikkoa päivitetty Pukin toisen maalin jälkeen ja ottelun päätyttyä.

Lue myös:

Teemu Pukki sitoutuu Norwichin nousuhaaveisiin: "Taistelen tämän joukkueen puolesta"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat