Jokereiden haaviin 91 NHL-ottelua pelannut paluumuuttaja

27-vuotias Markus Hännikäinen vahvistaa Jokereiden hyökkäystä.

KHL
Markus Hännikäinen
Viiden Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden aikana Hännikäinen pelasi NHL:ssä Blue Jacketsin riveissä yhteensä 91 runkosarjapeliä tehoin 8+7=15.AOP

KHL-jääkiekkojoukkue Jokerit ja Markus Hännikäinen, 27, ovat sopineet hyökkääjän paluusta helsinkiläisseuraan loppukauden mittaisella sopimuksella. Hännikäinen on jokerikasvatti, joka on pelannut viisi viime kautta Pohjois-Amerikassa.

Viime kaudella hyökkääjä pelasi AHL:ssä 35 kamppailua tehosaldolla 10+12=22 / -5. Hännikäinen on pelannut Pohjois-Amerikassa 91 NHL:n ja 150 AHL:n runkosarjaottelua.

– Olen todella innoissani. Pitkä pätkä on mennyt pelaamatta, joten mikä voisi olla tämän parempaa, että pääsee jälleen pelaamaan, Hännikäinen totesi helsinkiläisjoukkueen tiedotteessa.

Jokereissa Hännikäinen pelasi edellisen kerran kaudella 2013–2014.

– Hännikäinen on Jokereiden oma kasvatti, joka pelaa illasta toiseen kovalla asenteella. Hän on monikäyttöinen joukkue- ja kamppailupelaaja, joka istuu mainiosti joukkueeseemme sekä KHL:n vaatimustasoon, Jokereiden GM Jari Kurri kertoi tiedotteessa.

Tiistaina Jokerit ilmoitti, että Eeli Tolvanen jättää helsinkiläisseuran ja suuntaa Pohjois-Amerikkaan.

Lue myös:

Eeli Tolvanen jättää Jokerit ja suuntaa NHL:ään

Jäähyt kävivät Jokereille kalliiksi – päävalmentaja Marjamäen pinna paloi: "Pillipiiparit hoitivat homman aivan vihkoon"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat