Suora

  • Lumilautailun ja freestylen MM: Parikumpareet
  • Parikumpareet

Henrik Lundqvistilta yllättävä uutinen – terveyshuolet estävät pelaamisen

Henrik Lundqvist ei liity Washington Capitalsin mukaan alkavalle kaudelle.

NHL
Henrik Lundqvist
Henrik Lundqvist siirtyi Washington Capitalsiin aiemmin lokakuussa.Getty Images

Washington Capitalsin kanssa yksivuotisen sopimuksen lokakuussa tehnyt Henrik Lundqvist ei pelaa tulevalla kaudella. Lundqvist kertoi asiasta Twitter-tilillään (siirryt toiseen palveluun).

– Olen käynyt monia viikkoja keskusteluja asiantuntijoiden kanssa. Olemme tulleet siihen tulokseen, että sydänsairauteni estää minua pelaamasta. Olemme yhdessä päättäneet, että riski pelaamiselle ennen tilani parantumista on liian suuri, Lundqvist kirjoitti.

New York Rangers osti Lundqvistin sopimuksen ulos syyskuussa ja Washington Capitals kertoi tämän jälkeen ruotsalaisvahdin siirtyvän seuraan yksivuotisella sopimuksella. Sopimuksen arvo oli 1,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

– Olen ollut viimeisen kahden kuukauden ajan inspiroitunut ja sitoutunut pelaamaan Washingtonissa. Olen ollut joka päivä kaukalossa valmistautumassa tulevaan kauteen. Uutinen oli todella vaikea käsitellä, mutta aiemmin tällä viikolla valmistuneen testituloksen jälkeen tiesimme, että on vain yksi tapa edetä asiassa, Lundqvist sanoi.

Lundqvist edusti New Yor Rangersia 15 vuotta ja hänestä tuli näinä vuosina yksi NHL:n tunnetuimmista maalivahdeista. Lundqvist on arvostettu kertaalleen NHL:n parhaaksi maalivahdiksi vuonna 2012.

Lue myös:

Henrik Lundqvist löysi uuden seuran – ruotsalaisveteraanin ura jatkuu Washingtonissa

Henrik Lundqvistin pitkä ura New York Rangersissa katkesi tylysti – seura osti sopimuksen ulos

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat