Suora

  • Suunnistuksen EM
  • Urheiluruutu
  • Digital Racing eSM 2021
  • Navetta on Kristiina Mäkelälle henkireikä: "Lehmät ovat kuin psykologeja"
  • Urheiluruutu

Nuorten MM-jääkiekossa koronakaaos paisuu: Suomen avausvastustajalla kahdeksan tartuntaa, samalla koneella lentäneessä Ruotsin joukkueessa kaksi tartuntaa

Nuorten Leijonien avausvastus Saksa joutuu olemaan karanteenissa jouluaattoon saakka. Saksan ja Suomen olisi tarkoitus kohdata joulupäivänä Edmontonissa.

Jääkiekon nuorten MM 2021
Suomi ja Saksa kohtasivat myös vuosi sitten nuorten MM-kisoissa
Suomi ja Saksa kohtasivat myös vuosi sitten nuorten MM-kisoissaCTK Photobank / Multimedia /All Over Press

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on tiedottanut uusista koronavirustartunnoista (siirryt toiseen palveluun) alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueissa. Saksan joukkueessa on todettu tartunta kahdeksalla eri pelaajalla. Ruotsin joukkueessa on todettu kahdella pelaajalla tartunta.

Tartunnat on todettu testeissä, jotka on otettu joukkueiden saapuessa kisakuplaan Kanadassa Edmontonissa. Tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Saksa on Suomen joukkueen avausvastustaja MM-kisoissa joulupäivänä. Ruotsin joukkue puolestaan lensi yhdessä samassa koneessa Suomen ja Venäjän joukkueiden kanssa MM-kisoihin viime viikonloppuna.

Kanadan terveysviranomaisten konsultaation perusteella Saksan joukkue on karanteenissa jouluaattoon saakka. Ruotsin joukkue on karanteenissa maanantaihin 21. joulukuutta saakka lukuun ottamatta positiivsen testituloksen antaneita joukkueenjäseniä, jotka ovat vielä pidempään karanteenissa.

Kaikki muut MM-joukkueet pääsevät karanteenista, kunhan kaikki testitulokset on vahvistettu negatiivisiksi.

Ruotsin joukkue nousi jo ennen lähtöä MM-kisoihin otsikoihin, sillä joukkueesta löydettiin kahdeksan tartuntaa, joista neljä oli todettu pelaajilla ja neljä valmennuksessa.

Lue lisää:

Poliisit valvovat, etteivät Nuoret Leijonat riko sääntöjä Edmontonissa – päävalmentaja vakuuttunut kuplasta: "Jopa yksi turvallisimmista paikoista"

Nuorten MM-kisoihin matkaavilla Euroopan mailla suuria ongelmia lentojen kanssa – Suomi, Ruotsi ja Venäjä kieltäytyivät ensin nousemasta koneeseen: "Ilmailulain vastaista"

Nuorten Leijonien kärsivällisyys on koetuksella jo kotimaassa – "Kaikilla on iso unelma päästä pelaamaan Kanadaan"

Tällä miehistöllä Nuoret Leijonat lähtee hakemaan menestystä MM-kisoista

Jääkiekon nuorten MM-kisoja ympäröi koronakaaos: Ruotsin joukkueelle etsitään nyt valmentajaa Pohjois-Amerikasta tartunnan takia – tästä syystä kisat halutaan pelata

Ruotsin jääkiekkonuorille helpottava tieto koronakurimuksen keskellä – kaikki uudet covid-19-testit negatiivisia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat