Hyppää sisältöön

Maailmanlistan ykköstilaa hallinnut Ko Jin-young päätti LPGA-kiertueensa muhkeaan voittoon ja palkintopottiin

Ko Jin-young on pysynyt maailmanlistan ykkösenä jo puolentoista vuoden ajan.

Ko Jin-young on 71:s vähintään viisi miljoonaa dollaria tienannut LPGA:n historiassa. Kuva: Getty Images

Maailmanlistan ykkönen Ko Jin-young golfasi LPGA-kiertueen finaalissa voittoon Floridassa Yhdysvalloissa. Eteläkorealainen teki viimeisellä yhdeksällä reiällä viisi birdietä ja pelasi kierroksensa kuusi alle parin.

Voitto oli lopulta lähes ylivoimainen, sillä Hannah Green ja Kim Sei Young jäivät viiden lyönnin päähän. Kim Sei-young oli vielä ennen päätöspäivää lyönnin edellä maannaistaan, mutta Ko Jin-young loisti viimeisellä yhdeksällä reiällä ja teki viisi birdietä. Jin-young päätti kierroksensa lopulta tulokseen kuusi alle parin.

Voitto oli Jing-youngille jo hänen uransa seitsemäs LPGA-kiertueella. Finaaliturnauksen voitto oli arvokas, sillä se toi eteläkorealaiselle muhkeat 1,1 miljoonaa dollaria.

Ko Jin-young on pysynyt maailmanlistan ykkösenä jo puolentoista vuoden ajan. Eteläkorealainen valittiin viime vuonna LPGA-kiertueen vuoden pelaajaksi.

25-vuotias golfaaja on tienannut urallaan tähän mennessä 5,6 miljoonaa dollaria. Jin-young on 71:s vähintään viisi miljoonaa tienannut pelaaja LPGA:n historiassa.

Lue myös:

Kim A-lim kiri huippukierroksella ja kolmella peräkkäisellä birdiellä Yhdysvaltain avointen golfmestariksi

Komulaisella tasapaksu avauskierros British Openissa

Viime kauden paras tulokas kipusi jo golfin arvokisavoittajaksi