Pilkulta osunut Pukki teki sarjakauden 11. maalinsa – Norwich menetti hyppysissä olleen voiton: "Sitä saa, mitä ansaitsee"

Teemu Pukin maali Englannin Mestaruussarjassa ei auttanut Norwichia tällä kertaa voittoon saakka.

Teemu Pukki niittaa Norwichin johtomaalin. Kuva: Getty Images

Teemu Pukki teki toisella puoliajalla rangaistuspotkumaalin, kun hänen edustamansa Norwich pelasi 1–1-tasapelin Queens Park Rangersia vastaan.

Pukille osuma oli kauden 11:s. Hän on Mestaruussarjan maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla.

Huuhkajien kärkimies osui pilkulta 75. minuutilla, ja siinä vaiheessa näytti hyvältä Norwichin kannalta. Keltapaitojen ote herpaantui kuitenkin johtoasemassa, ja joukkue lahjoitti QPR:lle rangaistuspotkun 84. minuutilla. Siitä Bright Osayi-Samuel viimeisteli loppulukemat 1–1:een.

Pukki ja QPR:n puolustaja Niko Hämäläinen pelasivat täydet minuutit ottelussa.

Norwich sai pallon kertaalleen maaliin toisen jakson alussa, mutta Pukin syötöstä osuneenTodd Cantwellin maali hylättiin paitsiona. Päävalmentaja Daniel Farke kävi tilanteesta kuumana.

–Me olisimme ansainneet tästä voiton. Teimme upean joukkuemaalin. Teemu antoi loistosyötön ja Todd teki upean maalin, joka hylättiin. Katsoin sen jälkeenpäin ja mielestäni se oli selvä, Farke sanoi BBC:lle. (siirryt toiseen palveluun)

Myös suomalaishyökkääjä manasi menetettyjä maalipaikkoja.

– Voi sanoa, että meidän olisi pitänyt voittaa, mutta lopulta sitä saa, mitä ansaitsee. Tämä oli vaikea peli, taistelimme todella mennäksemme johtoon ja tietysti olemme pettyneitä tasapeliin, Pukki sanoi seuran sivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

– Olisimme voineet pelata paremmin ja käyttää paikkamme voittaaksemme, mutta tälläistä jalkapallo joskus on. Ei se ole aina helppoa.

Tasapelistä huolimatta Norwich on yhä Mestaruussarjan keulilla kerättyään pelaamistaan 22 ottelusta 44 pistettä.

Juttua muokattu kello 8.45: Lisätty kommentteja, päivitetty otsikkoa ja korjattu Cantwellin paitsioksi liputetun osuman syntyneen toisen jakson alussa, ei avauspuolikkaalla.

Lue myös: