Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Chicago Bullsille kauden avausvoitto – Markkanen toipui pohjevammastaan pelikuntoon, mutta jätti pelin kesken: "En pystynyt enää auttamaan joukkuetta"

Lauri Markkanen oli kentällä vajaat 20 minuuttia ja teki yhdeksän pistettä. Hän jätti pelin kesken kolmannessa erässä loukattuaan jälleen pohkeensa.

koripallo
Lauri Markkanen
Bulls kukisti Washington Wizardsin 115–107.AOP

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls otti kauden avausvoittonsa, kun se kukisti Washington Wizardsin 115–107.

Bulls hävisi kolme kauden ensimmäistä otteluaan uuden päävalmentajan Billy Donovanin luotsaamana. Edellisessä ottelussa se menetti johtoasemansa viimeisellä neljänneksellä ja taipui lopulta pisteellä Golden State Warriorsille.

Markkanen loukkasi pohkeensa edellisen ottelun loppuhetkillä, mutta oli toipunut pelikuntoon.

– Alkulämmittelyissä tuntui hyvältä. Toki kipuja oli vielä vähän, mutta tiesin, että pystyn pelaamaan, Markkanen sanoi Bullsin Twitter-tilillä. (siirryt toiseen palveluun)

Markkanen oli kentällä vajaat 20 minuuttia ja teki yhdeksän pistettä. Kolmen pisteen heittoja hän yritti kahdesti onnistuen niistä toisessa. Levypalloja Markkanen otti neljä. Hän jätti kuitenkin pelin kesken kolmannessa erässä.

– Ensimmäinen puolikas tuntui ihan hyvältä. Sitten sain tietenkin iskun samaan paikkaan. Toisella puolikkaalla halusin vielä aluksi yrittää, mutta tunsin, että parasta joukkueelle oli jättää leikki kesken. En pystynyt auttamaan joukkuetta enää. En pystynyt juoksemaan täysillä tai liikkumaan kuten halusin.

Markkanen ei osannut sanoa, onko hän pelikunnossa torstaina, kun Bulls kohtaa toistamiseen Wizardsin.

–Sunnuntaina (edellisessä pelissä sattuneen loukkaantumisen jälkeen) en pystynyt laittamaan jalalle mitään painoa, mutta nyt voin esimerkiksi kävellä. Se on kuitenkin todella kosketusherkkä. Katsotaan tilannetta.

Chicagon paras pistemies oli jälleen Zach LaVine, joka takoi 23 pistettä. Peliaikaa LaVinella oli yli 38 minuuttia. Lähes yhtä pitkään Donovan peluutti 18 pistettä tehnyttä Coby Whitea. Washingtonille eniten pisteitä keräsi Bradley Beal, jonka saldo oli 29 pistettä noin 36 minuutin peliajalla.

Muissa otteluissa Milwaukee Bucks kukisti Miami Heatin 144–97 ja pani samalla NBA:n ennätyksiä uusiksi. Bucks teki 29 onnistunutta kolmen pisteen heittoa, mikä on uusi NBA-ennätys.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Juttua päivitetty: Lisätty Markkasen kommentteja ja Bucksin NBA-ennätys.

Lue myös:

NBA:n nouseva tähti Ja Morant loukkaantui – vietiin pyörätuolissa pelikentältä

Pisteitä takoneen Lauri Markkasen ilta päättyi loukkaantumiseen – Bullsin johto kääntyi tappioksi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat