Hyppää sisältöön

Slovakialaislegenda Zdeno Chara, 43, siirtyy Washington Capitalsiin – avautui lähtönsä syistä: "Valitettavasti aikani ylpeänä Bruins-kapteenina on päättynyt"

Boston Bruinsin pitkäaikainen kapteeni vaihtaa seuraa jääkiekon NHL:ssä.

Zdeno Charan, 43, ja Boston Bruinsin yhteinen taival alkoi kaudella 2006-2007. Kuva: AOP

Boston Bruinsin pitkäaikainen kapteeni Zdeno Chara, 43, siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella Washington Capitalsiin. Slovakialaislegenda on edustanut Bruinsia kaudesta 2006–2007, mutta nyt pitkä yhteinen taival on tullut päätökseen.

– Boston Bruins on kertonut minulle, että he suunnittelevat etenevänsä lukuisten nuorten ja lahjakkaiden pelaajiensa kanssa ja kunnioitan sitä päätöstä, Chara kirjoitti Instagram-tilillään. (siirryt toiseen palveluun)

– Valitettavasti minun aikani ylpeänä Bruins-kapteenina on päättynyt. Haluan kiittää kaikkia intohimoisia ja uskollisia Bruins-faneja, jotka jakoivat ylä- ja alamäet viimeisen 14 vuoden ajan. Olette kohdelleet minua ja perhettäni kuin omaa perhettä ja olen siitä aina kiitollinen. Kiitos.

Chara juhli Bruinsin kanssa Stanley cupin voittoa keväällä 2011. Finaaleissa Chara ja Bruins pelasivat lisäksi 2013 ja 2019. Vuonna 2009 hänet palkittiin NHL:n parhaana puolustajana.

Järkelepuolustajan sopimuksen arvo on 795 000 dollaria.

Lue myös:

Ilja Kovaltshuk palaa KHL:ään – lehti: venäläistähti tienaa yli 220 000 euroa

Erik Haulalle aikainen joululahja – liittyy Mikael Granlundin seurakaveriksi NHL:ään

NHL julkisti koronasääntönsä – valmentajille maskit, pelaajille suositus välttää baareja