Suora

  • Telinevoimistelun EM, miesten 6-ottelu
  • Urheiluruutu
  • Kroatia, perjantain huippuhetket
  • Urheiluruutu

NBA:n koronaohjeistus pitää neljä Chicago Bullsin pelaajaa sivussa Washingtonia vastaan – myös Lauri Markkasta uhkaa karanteeni

Chicago Bullsin NBA-pelaaja Lauri Markkanen ei ole pohjevamman takia sivussa Washington-ottelusta.

urheilu
Lauri Markkanen
Randy Belice/NBAE via Getty Images

Chicago Bullsin päävalmentaja Billy Donovan on kertonut yhdysvaltalaismedialle, että neljä joukkueen pelaajaa joutuu jättämään Washington Wizardia vastaan pelattavan ottelun väliin NBA-sarjan koronaohjeistuksen takia.

Ensimmäisenä Bulls twiittasi, että Chandler Hutchison on sivussa koronasäännöstön takia. Tunti ennen ottelua NBA-seuran valmentaja kertoi, että lisäksi ottelun joutuvat jättämään väliin Lauri Markkanen, Tomas Satoransky ja Ryan Arcidiacono.

Donovanin mukaan Markkanen ei ole sivussa kamppailusta pohjevamman takia. Joukkueen oli tarkoitus testata suomalaisen pohjevaivan nykykunto alkulämmittelyssä, mutta se ei tällä kertaa toteutunut.

NBA-seuran mukaan vielä ei ole tiedossa, pääseekö Bullsin neljä pelaajaa muun joukkueen mukana kotimatkalle Chicagoon vai joutuuko Markkanen ja kumppanit karanteeniin Washingtonissa.

Yön NBA-kierroksen seuranta täältä

Lue myös

Vaikuttaako kaikkien aikojen rahakkain sopimus Lauri Markkasen tilanteeseen? Chicagolla on uusi oljenkorsi loppuhuipennukseen – tiedä ainakin nämä kuusi asiaa tulevasta NBA-kaudesta

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat