Hyppää sisältöön

NHL-seura Nashville Predators vahvisti: Eeli Tolvanen takaisin

Predatorsilla on ryhmässään peräti viisi suomalaista: Tolvasen sekä maalivahtien Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen ohella myös Mikael Granlund ja tuore hankinta Erik Haula.

Eeli Tolvanen edusti syyskaudella KHL-seura Jokereita. Kuva: Emil Hansson / All Over Press

NHL-jääkiekkoliigan Nashville Predators kertoi perjantaina kutsuneensa takaisin kolme Euroopan kaukaloissa pelannutta lainamiestä, yhtenä heistä Jokereissa kiekkoilleen hyökkääjä Eeli Tolvanen. Seuran GM David Poile ilmoitti, että pian alkavalle harjoitusleirille otetaan myös venäläishyökkääjä Jakov Trenin ja Ruotsissa pelannut kanadalaismaalivahti Connor Ingram.

Tolvanen, 21, on Nashvillen ensimmäisen kierroksen varaus vuoden 2017 NHL-draftista. Tolvanen pelasi kausina 2017-18 ja 2018-19 Nashvillessa kaikkiaan seitsemän NHL-peliä, mutta kahden viime kauden aikana suurin osa nuorukaisen ajasta on kulunut AHL-farmiseura Milwaukeessa. Jokereissa Tolvanen kokosi syyskaudella 25 ottelussa tehot 5+8, pelaten viimeisen pelinsä 14. joulukuuta.

Predatorsin harjoitusleiri alkaa sunnuntaina, ja liigakauden avauksessaan seura kohtaa Columbuksen 14. tammikuuta. Predatorsilla on ryhmässään peräti viisi suomalaista: Tolvasen sekä maalivahtien Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen ohella myös Mikael Granlund ja tuore hankinta Erik Haula.

Lue myös:

.
.