Hyppää sisältöön

Awak Kuier avasi kevätkauden tupla-tuplalla

Kuierin edustama Ragusa kukisti vieraissa Empolin 69–57 ottelussa, jossa Kuier heitti 15 pistettä ja kaappasi 13 levypalloa.

Awak Kuier kirjautti Ragusalle tupla-tuplan. Kuva: Lehtikuva/ Antti Aimo-Koivisto

Suomen koripallotähti Awak Kuier aloitti viikonloppuna kevätkauden Italian liigassa hienosti, kun hän kirjautti joukkueelleen Ragusalle niin sanotun tupla-tuplan eli kaksinumeroiset lukemat pelin kahdella osa-alueella. Ragusa kukisti vieraissa Empolin 69–57 (28–23) ottelussa, jossa Kuier heitti 15 pistettä ja kaappasi 13 levypalloa.

Tupla-tuplansa lisäksi Kuier koristeli tilastojaan riistolla ja kahdella torjunnalla. Ragusa on sarjassa jaetulla toisella sijalla kymmenen voiton ja kahden tappion saldolla.

Kuierille on povattu korkeaa varausnumeroa huhtikuun WNBA:n varaustilaisuudessa. Kuier pohti pitkään, lähteekö ammattilaiseksi vai Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Hän päätti hylätä Pohjois-Amerikan yliopistostipendit ja päätyi ammattilaiseksi Italiaan, jotta voisi aloittaa WNBA-sarjassa aikaisemmin.

Espanjan liigassa Marianne Kalin pääsi aloittamaan vuoden voitolla Bembibren kaataessa Zaragozan 66–63 (26-31).

Kalin sai peliaikaa 22 minuuttia ja kirjautti neljä pistettä, levypallon, syötön, riiston ja torjunnan. Voitto oli Bembibren kauden neljäs. Tappioita on tilillä 15.

Lue myös:

.
.