Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jokereiden tanskalainen maaliruisku jatkaa seurassa myös ensi kaudella

Nicklas Jensenin 69 maalia 161 runkosarjapelissä muodostavat pelikohtaiseksi keskiarvoksi 0,43, joka on Jokereiden KHL-ajan korkein noteeraus

KHL
Nicklas Jensen
Nicklas Jensen on summannut tällä kaudella 32 pelissä 14+9=23 pistettä. Emil Hansson / AOP

Hyökkääjä Nicklas Jensen ja jääkiekon KHL-seura Jokerit ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Tanskalainen on ollut KHL-aikana Jokereiden tehokkain maalintekijä.

– On ollut mahtavaa pelata neljä viime vuotta Jokereissa ja Helsingissä, joista ovat muodostuneet kotini, Jensen sanoi tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Jensen, 27, saapui Jokereihin kaudeksi 2017–18. Hän on pelannut helsinkiläisseuran paidassa neljän kauden aikana 161 runkosarjaottelua tehoin 69+55=124. Pudotuspeleissä 23 kamppailun tehot ovat 6+10=16. Runkosarjan osalta Jensen on Jokereiden KHL-ajan neljänneksi paras pistemies ja pudotuspeleissä edellä on ainoastaan maanmies Peter Regin.

Jensenin 69 maalia 161 runkosarjapelissä muodostavat pelikohtaiseksi keskiarvoksi 0,43, joka on Jokereiden KHL-ajan korkein noteeraus. Enemmän maaleja jokeripaidassa KHL:ssä ovat tehneet ainoastaan Jesse Joensuu (75) ja Brian O’Neill (70).

Lue myös:

Jokerit jyräsi vierasvoittoon Sotshissa¨

Jokereiden päätöserän nousu ei auttanut – TsSKA vei voiton jatkoajalla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat