Suora

  • Lumilautailun ja freestylen MM: Parikumpareet
  • Parikumpareet

Korona-altistukset rasitteena NBA:ssa – Miami ei saanut tarpeeksi pelaajia kentälle, Markkanen edelleen sivussa Chicagon peleistä

Korona-altistusepäilyt ovat rasittaneet myös Chicago Bullsia.

NBA
lauri markkanen
Lauri Markkanen on ollut sivussa jo seitsemästä perättäisestä pelistä. Getty Images

Koripallon NBA:ssa Boston Celticsin ja Miami Heatin ottelua jouduttiin sunnuntaina lykkäämään toiseen ajankohtaan, koska Miami ei saanut kentälle tarvittavaa kahdeksaa pelaajaa. NBA:n lausunnon mukaan syynä ovat koronavirusaltistumiset ja tartuntojen jäljitys joukkueen sisällä.

Athletic-urheilusivuston (siirryt toiseen palveluun) mukaan yksi Miamin pelaaja oli saanut epäselvän koronatestituloksen, minkä jälkeen useita pelaajia määrättiin sivuun mahdollisen altistuksen vuoksi.

Korona-altistusepäilyt ovat rasittaneet myös esimerkiksi Chicago Bullsia. Joukkueen suomalaispelaaja Lauri Markkanen oli altistuksen takia sunnuntaina sivussa jo seitsemännestä perättäisestä pelistä, kun Bulls hävisi Los Angeles Clippersille täpärästi vieraissa 127–130.

Chicagoa ei auttanut edes se, että Zach LaVine heitti ottelussa peräti 45 pistettä. Saldosta 30 pistettä tuli kolmen pisteen heitoilla. Joukkuetta tarkkaan seuraavan NBC:n toimittajan K.C. Johnsonin mukaan LaVine on ainoa pelaaja Chicago Bullsin historiassa, joka on onnistunut vähintään kymmenessä kolmen pisteen korissa NBA:ssa.

Bulls on hävinnyt nyt kauden 11 pelistään seitsemän. Chicagon urakka jatkuu varhain keskiviikkona, kun joukkue kohtaa kotonaan Bostonin. Bullsin päävalmentaja Billy Donovan mukaan Markkanen voidaan nähdä tällä viikolla tositoimissa, jos hänen koronanäytteensä ovat edelleen negatiivisia. Markkanen on pelannut viimeksi 29. joulukuuta.

Clippersille voitto oli kauden seitsemäs.

Siirry NBA:n taulukoihin tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

Lähes 44 minuuttia urakoinut Tyrese Maxey tykitti 39 pistettä – NBA-joukkue kamppaili vain seitsemällä miehellä: "Olen huolissani pelaajien terveydestä"

LeBron James johdatti Lakersin voittoon Bullsista – Markkanen edelleen sivussa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat