Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational
  • Heikki Nivan on valittava: Snookerammattilainen tai voimisteluvalmentaja
  • Urheiluruutu

Rauman Lukko etsii uutta toimitusjohtajaa – Timo Rajala jatkaa kauden loppuun

Uutta toimitusjohtajaa etsitään julkisella haulla.

Rauman Lukko (Jääkiekon Miesten Liiga)
Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala seuraa joukkueen peliä kotihallissa.
Timo Rajalalla on takana 14-vuotinen ura ammattiurheilun johdossa.Yle/Jari Pelkonen.

Rauman Lukko Oy etsii uutta toimitusjohtajaa julkisella haulla. Haku aukeaa välittömästi. Lukon nykyinen toimitusjohtaja Timo Rajala jatkaa toimitusjohtajan tehtävissä kuluvan kauden loppuun asti. Sen jälkeen on uuden johtajan aika ottaa vetovastuu.

– On ollut erittäin hienoa työskennellä 14 kauden ajan ammattiurheilun johdossa ja nähdä, miten toiminta on kehittynyt koko jääkiekkoliiketoiminnassa. Nyt on sopiva aika alkaa tekemään jotain muuta, kun Lukko on mielestäni siinä kunnossa ja vaiheessa, että tehtävä on mukava siirtää seuraajalle, Rajala kertoo jääkiekkoseuran tiedotteessa.

Uudelta johdolta odotetaan tuoreita ideoita

Lukko Oy:n puheenjohtaja Ari Salmi toteaa, että Rajala on tällä hetkellä virkaiältään kokenein toimitusjohtaja Liigassa, ja hän on hoitanut pestiään hyvin ja ammattitaitoisesti.

– Ymmärrämme kuitenkin, että nyt on aika kääntää työelämässä uusi lehti. Ajan hetki ratkaisulle on myös Lukon kannalta sopiva ja se antaa riittävästi aikaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiin sekä perehdytykseen.

Salmen mukaan ammattijääkiekkoilu kaipaa nyt liiketoiminnallisesti lisää ideoita säilyttääkseen asemansa Suomen seuratuimpana urheiluna.

– Tuorein ajatuksin varustettu uusi toimitusjohtaja tuo näkemyksiä ja toimintatapoja, joita Lukko tulee tarvitsemaan pysyäkseen kehityksen kärjessä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat