Suora

  • Lumilautailun parisuurpujottelu
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Markkasen Chicagon seuraava peli siirretty

Koripallon NBA-liigan suomalaispelaajan Lauri Markkasen seuran Chicago Bullsin seuraava ottelu on siirretty, liiga kertoi maanantaina.

urheilu
Lauri Markkanen lähikuvassa.
Getty Images

Chicago Bullsin piti kohdata kotonaan Boston Celtics keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, mutta ESPN:n mukaan Celtics ei saa koronatilanteen vuoksi riittävää määrää pelaajia otteluun.

Lauri Markkanen oli korona-altistuksen takia sivussa jo seitsemännestä peräkkäisestä Bullsin pelistä, kun Chicago hävisi sunnuntaina Los Angeles Clippersille 127-130 länsirannikon kiertueensa päätteeksi. Markkasen koronatestit ovat olleet negatiivisia, kertoi NBC.

NBA siirsi maanantaina myös Dallasin ja New Orleansin kohtaamisen. Liigassa on kaikkiaan siirretty neljä ottelua koronahuolien takia. NBA ja liigan pelaajayhdistys NBPA käyvät keskusteluja liigan koronaprotokollan muokkaamisesta.

Koripallonsarjan päättäjät ovat sen sijaan koolla tiistaina etäkokouksessa. Asialistalla on "lähteen" mukaan muun muassa 7-14 päivän mittainen sarjapaussi viime päivinä kasvaneiden koronatapausten takia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat