Suora

  • Monte Carlo, live EK 1
  • Naisten normaalimatka, Anterselva

Lehtonen ja muita suomalaisia varamiehistöön NHL-kauden alla, Koivu sivussa avauksesta

Jokereista NHL-seura Toronto Maple Leafsiin lähtenyt puolustaja Mikko Lehtonen ei avaa yöllä Suomen aikaa alkavaa NHL-jääkiekkoliigan kautta Leafsin ykkösryhmässä.

urheilu
Toronto Maple Leafsin Mikko Lehtonen (valk.) kuvassa.
Toronto Maple Leafsin Mikko Lehtonen (valk.) kuvassa.Getty Images

Vuoden 2019 maailmanmestaripakki Mikko Lehtonen on Toronton viiden pelaajan vararyhmässä eli "taxi squadissa", kertoo CapFriendly-sivusto.

Taxi-ryhmässä on 4-6 pelaajaa, ja sillä seurat pystyvät tarvittaessa nopeasti reagoimaan mahdollisiin koronavirus- ja muihin poissaolo-ongelmiin.

TSN-kanavan listalla taxi-miehistössä ovat suomalaisista myös Tampa Bayn maalivahti Christopher Gibson, Nashvillen hyökkääjä Eeli Tolvanen, Floridan hyökkääjä Aleksi Heponiemi, Bostonin puolustaja Urho Vaakanainen, Chicagon maalivahti Kevin Lankinen ja St. Louisin puolustaja Niko Mikkola.

Lokakuussa sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa tehnyt kokenut keskushyökkääjä Mikko Koivu on sivussa seuran avauspelistä, kertoo The Athletic -sivuston toimittaja Aaron Portzline. Koivu on ollut poissa seuran harjoituksista viime päivien ajan, mutta tarkempaa syytä poissaoloon ei seura ole kertonut.

Lue myös:

Dallasin NHL-joukkueessa jopa 17 koronatapausta – suomalaisnelikko jätti harjoitukset väliin

Kommentti: Patrik Laineen lähtö Winnipegistä on vain ajan kysymys

Patrik Lainetta läheltä seuraavat toimittajat kertovat Yle Urheilulle, kuinka Winnipeg Jets asetti suomalaistähden vaikeaan tilanteeseen – välit seurajohtoon tulehtuneet pahasti

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää NHL-kaudesta 2020–2021 – seuraa näitä kiinnostavimpia tähtiä ja erikoisen kauden ilmiöitä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat