Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Maalivahtitulokas Jukurilla oli hankala KHL-debyytti – Jokerit taipui itälohkon Neftehimikille jatkoajalla

Jokerit kärsi KHL-jääkiekon vieraskiertueellaan toisen peräkkäisen tappion, kun itälohkon häntäpään Neftehimik Nizhnekamsk otti keskiviikkona 3-2-jatkoaikavoiton.

urheilu
Veli-Matti Savinainen
AOP

Ratkaisumaalin laukoi ylivoimalla 18 sekuntia ennen peliajan loppua kotijoukkue Neftehimikin Rafael Bikmullin. Jokerit voitti syyskauden kotiavauksessaan Neftehimikin 6–0.

Jokerien miehistössä sai KHL-tulikasteensa 24-vuotias maalivahti Samuel Jukuri. Kiekko-Vantaassa alkukaudesta pelannut maalivahti on Mestiksen pitkän koronatauon aikana harjoitellut Jokerien mukana ja torjui keskiviikkona 26 laukausta.

Jukurin alku otteluun oli hankala, sillä Neftehimikin suomalaishyökkääjä Jonas Enlund vei kotijoukkueen 1-0-johtoon 41 sekunnin jälkeen.

– Hän (Jukuri) joutui heti vaikeaan paikkaan, kun otimme jäähyn ensimmäisessä vaihdossa ja vastustaja meni nopeasti 2–0-johtoon. Olisimme halunneet olla paremmin hänen tukenaan, mutta hän auttoi meitä ja piti meidät pelissä mukana. Mielestäni hän pelasi erittäin hyvän ottelun, Peter Regin kommentoi seuransa sivuilla.

Brian O’Neill ja Veli-Matti Savinainen vastasivat suomalaisseuran maaleista. Jokerit päättää vieraskiertueensa perjantaina Moskovassa Spartakia vastaan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat