Hyppää sisältöön

Hradecky ja Leverkusen pettyivät – ratkaisumaali lopussa Vuoden urheilijan selän taakse

Lukas Hradeckyn juhlatunnelma kaikkosi vuorokaudessa, kun Union Berlin kaatoi viime hetken osumalla Leverkusenin Bundesliigan ottelussa perjantaina.

Torstaina Urheilugaalassa Vuoden urheilijaksi arvostettu Lukas Hradecky joutui antaumaan 88. minuutilla, kun läpiajosta osunut Cedric Teuchert sinetöi sarjassa neljänneksi nousseelle Union Berlinille 1–0-voiton.

Tolppaa toisen puoliajan alussa läpiajosta kertaalleen kolistellut Teuchert laukoi lopussa pallon ohi vastaan tulleen Hradeckyn, jonka oikean käden kautta peliväline meni verkkoon. Voittomaali oli ansaittu peliesityksen perusteella berliiniläisille.

Leverkusenilla oli avauspuoliajalla yksi selvä maalipaikka, mutta Nadiem Amiri ei onnistunut tilanteessa viimeistelyssä. Muutoin Union Berlinin puolustus piti vieraat pois kunnon tekopaikoista.

Leverkusenille ottelu oli sarjassa jo neljäs voitoton kamppailu, mutta joukkue piti vielä kolmospaikan Bundesliigassa. Union Berlin nousi tasapisteisiin ottelun vähemmän pelanneen Dortmundin kanssa ja vain pisteen päähän Leverkusenista.

Lue myös

.
.