Suora

  • Urheiluruutu

Australian avoimilla koronaongelmia, turnausta ei kuitenkaan siirretä

Suomen Tennisliiton mukaan Henri Kontinen ja Emil Ruusuvuori ovat jo Australiassa eivätkä he matkustaneet altistumisia tuoneilla lennoilla maahan.

tennis
Tennispelaaja, kuvituskuva
imago sportfotodienst

Tenniskauden ensimmäistä grand slam -turnausta Australian avoimia ei aiota siirtää helmikuulta, vaikka turnausta varjostavat huolet koronaviruksen kanssa. Näin vakuuttaa turnauspomo Craig Tiley.

Lauantaina kerrottiin, että 47 pelaajaa joutuu kahdeksi viikoksi hotellikaranteeniin Australiassa, koska tilauslennoilla Australian avoimiin paljastui koronavirustartuntoja. Tartuntoja on kaikkiaan neljä, joista yksikään ei ole pelaajilla. Altistumiset kuitenkin pakottavat lennoilla matkanneet pelaajat karanteeniin, joiden aikana harjoittelu ja turnaukseen valmistautuminen hankaloituu huomattavasti.

– Tiesimme, että tämä pandemia tuo huomattavia riskejä. Mutta Australian avoimet jatkaa aikataulussaan, Tiley vakuutti.

Suomen Tennisliiton mukaan Henri Kontinen ja Emil Ruusuvuori ovat jo Australiassa eivätkä he matkustaneet altistumisia tuoneilla lennoilla maahan. Kumpikin aikoo pelata yhden valmistavan turnauksen ennen 8. helmikuuta alkavaa arvoturnausta.

Lue myös:

Lähes 50 tennistähteä altistui matkalla Australiaan – eivät saa poistua kahteen viikkoon hotellihuoneesta

Harri Heliövaaran olympiaunelma elää – viime viikolla tennistähti koki sekä uransa hienoimpia että katkerimpia hetkiä: "Nyt uskon taas omaan tekemiseen uudella tavalla"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat