Hyppää sisältöön

Manchester United nousi Valioliigan ykköseksi, Pogba sai kehuja – Manchester City ehti olla kärjessä vain hetken

Paul Pogba laukoi Manchester Unitedin voittomaalin.

Paul Pogba juhlii voittomaalia. Kuva: AOP

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United nousi Valioliigan kärkeen voitettuaan keskiviikon myöhäispelissä Fulhamin 2–1.

Kotonaan pelannut Fulham teki ensimmäisen maalin jo viisi minuuttia pelin alkamisen jälkeen, mutta United tasoitti ottelun reilu vartti myöhemmin. Toisella puoliajalla Paul Pogba laukoi joukkueen voittomaalin.

Pogba on saanut tällä kaudella paljon kritiikkiä osakseen, mutta nyt hän sai kehuja.

– Olen erittäin tyytyväinen hänen suoritukseen, Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär sanoi BBC:n (siirryt toiseen palveluun)mukaan.

– Tiedän, mihin hän pystyy – hän pystyy kaikkeen. Nyt hän on yhdistämässä kaikki pelinsä osa-alueet ja se on mahtavaa katseltavaa. Kyse oli siitä, että hänen piti olla täydessä kunnossa. Hän nauttii jalkapallosta, kun hän onnellinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

City oli vain hetken kärjessä

Aiemmin keskiviikkona Manchester City ehti nousta hetkeksi sarjakärkeen voitettuaan kotonaan Aston Villan 2–0.

Nyt City on kaksi pistettä Unitedin takana. United on pelannut 19 ottelua ja kerännyt 40 pistettä, City puolestaan 18 ottelua ja 38 pistettä.

Cityn ja Aston Villan ottelu pysyi pitkään maalittomana, kunnes Bernardo Silva laukoi kotijoukkueen 79. minuutilla johtoon.

Osuma kuumensi tunteita, ja Villan päävalmentaja Dean Smith lensi suihkuun. Smithin mielestä osuma olisi pitänyt hylätä Cityn Rodrin paitsiona.

Ilkay Gundogan laukoi ottelun lopussa rangaistuspotkusta päätösnumerot.

Lue myös:

.
.