Suora

  • Urheilustudio MM-hiihdot 2.3.
  • Naisten 10 km (v)
  • Urheilustudio MM-hiihdot 2.3.
  • Lumilautailun paripujottelu

SM-liigan pistekärki Ryan Lasch jättää Pelicansin

Ryan Lasch rohmusi tammikuun kuudessa ottelussa jopa kaksi pistettä ottelua kohden.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Lasch
Ryan Lasch viimeisteli 37 pistettä alkukauden aikana.Tomi Natri / AOP

Jääkiekon SM-liigan pistepörssiä johtava amerikkalaishyökkääjä Ryan Lasch siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Sveitsin liigaan Zürich Lionsin joukkueeseen.

Perjantaina 34 vuotta täyttänyt Lasch on tehnyt Pelicansille 26 liigapelissä 10+27=37 pistettä. Hän on tehnyt tammikuun kuudessa ottelussaan 5+7 pistettä.

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan Pelicans neuvotteli Laschin kanssa loppukaudesta, mutta miehen pitäminen Lahdessa ei ollut realistista.

– Olemme kiitollisia, että saimme nauttia Laschin kaltaisen supertähden otteista näinkin kauan sekä hänen merkityksellisestä panoksestaan joukkueen menestyksen eteen, Laukkanen kertoi tiedotteessa.

Lasch kuului Pelicansin liigajoukkueeseen jo kaudella 2011-12, kun lahtelaismiehistö ylsi SM-finaaleihin ja otti hopeaa. Lasch voitti kyseisellä kaudella SM-liigan pistepörssin, kun hän viimeisteli 59 ottelussa tehot 24+38=62.

Lue myös:

Kärpillä edelleen kankeaa SM-liigassa – Eero Teräväinen siivitti Pelicansin lentoa ja piikitteli HIFK:ta: "Nyt ei tule jämäminuutteja"

Martin Berger ei sulattanut tuomiota – keräsi yhteensä 32 jäähyminuuttia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat