Suora

  • Urheilustudio MM-hiihdot 3.3.
  • VM på skidor, herrarnas 15 km fritt (svenskt referat)
  • Miesten 15 km (v)
  • Urheilustudio MM-hiihdot 3.3.

Susijengin ikoni palasi Italian pelikentille – Koposen uusi seura päätti tappiojaksonsa

32-vuotias Petteri Koponen on palannut Italian koripallokentille. 

urheilu
Petteri Koponen
Jouko Tapper/Yle

Suomalainen takamieskonkari on ollut pitkään pelaamatta ja hänen päätähtäimensä on olla paremmassa kunnossa pudotuspelivaiheessa. Petteri Koponen aloittikin siitä johtuen lauantaina varovaisesti nousunsa kohti huippukuntoa Reggiana-paidassa.

Serie A:ssa pelaava Pallacanestro Reggiana päätti viiden ottelun tappioputkensa kaatamalla sarjakympin Trenton pistein 83–74. Joukkue pitää kahdeksatta tilaa halussaan 15 joukkueen sarjassa. Reggianasta viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaldoon.

Koponen merkautti kamppailussa peliaikaa voittajien riveissä maltilliset 12 minuuttia. Hän heitti pelissä vain kaksi kolmosheittoa, joista toinen upposi korisukkaan. Susijengin takamies sai kasaan kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

– Tiedän, että kropassani on jo omat ongelmansa. Mutta haluan todistaa, että kyllä vanha herra pystyy vielä tällä tasolla pelaamaan, Koponen kommentoi medialle viime viikolla.

Italian kentät tulivat Koposelle tutuiksi ammattilaisuran alkutaipaleella, kun hän palloili Virtus Bolognassa vuodet 2008–12.

Suomalaisella oli vielä syksyllä voimassa sopimus viimeisestä pelikaudesta saksalaisjoukkue Bayern Münchenin kanssa, mutta uudistunut joukkue lähti tähän seurajoukkuekauteen ilman takamiestään.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat