Hyppää sisältöön

Chelsea antoi kenkää Frank Lampardille – mediatietojen mukaan uusi päävalmentaja on jo valittu

Saksalaista Thomas Tuchelia odotetaan Chelsean uudeksi päävalmentajaksi.

Frank Lampardin ja Chelsean tiet erkanevat. Kuva: Getty Images

Jalkapallon Englannin Valioliigassa kehnosti viime aikoina pelannut Chelsea on antanut potkut päävalmentajalleen Frank Lampardille. Seura kertoi asiasta verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun).

Chelsea on Valioliigassa vasta yhdeksäntenä. Edellisestä kahdeksasta liigaottelustaan joukkue on voittanut vain kaksi. Chelseaa suurimman osan pelaajaurastaan edustanut Lampard ehti valmentaa seuraa kesästä 2019 asti. Lampardin viimeiseksi otteluksi jäi sunnuntain cup-voitto Mestaruussarjan Lutonista.

Tiedotteessa todetaan, etteivät viime aikojen tulokset ja peliesitykset ole vastanneet odotuksia eikä seurassa nähdä tilanteen parantuvan Lampardin johdolla.

– Frank on seurassamme ikoni, eivätkä potkut muuta hänen statustaan. Nykyisessä tilanteessa uskomme, että paras ratkaisu on vaihtaa päävalmentajaa, Chelsean omistaja Roman Abramovits sanoi tiedotteessa.

Chelsea oli Valioliigassa viime kaudella neljäs, ja hankki kuluvaan kauteen valmistautuessa pelaajia yli 200 miljoonalla punnalla. Lampard ei kuitenkaan ole saanut parasta irti etenkään saksalaistähdistä Timo Werneristä ja Kai Havertzista.

Useiden medialähteiden, esimerkiksi The Athleticin (siirryt toiseen palveluun) ja The Guardianin (siirryt toiseen palveluun) mukaan Chelsean uudeksi päävalmentajaksi on valittu saksalainen Thomas Tuchel, joka sai joulukuussa potkut ranskalaisesta PSG:stä.

Lue myös:

Manchester Unitedin talismaani lisäsi Liverpoolin tuskaa – upea vapaapotkuosuma takasi jatkopaikan Englannin cupissa

Forss ja Brentford olivat 45 minuuttia kiinni komeassa tempussa – kuumavireinen Leicester tykitti jatkoon Englannin cupissa