Hyppää sisältöön

Mestis pitää sarjan yhä keskeytettynä – OKM:n päätös valtionavusta näyttää loppukauden suunnan

Mestiksen hallitus kokoontui maanantaina keskustelemaan kauden jatkumisesta.

K-Vantaan Juuso Perttilä (20) ja K-Espoon Arto Laatikainen Mestiksen ottelussa. Kuva: Lehtikuva

Jääkiekon Mestiksen loppukauden kohtalo on yhä auki. Mestiksen hallitus ei vielä maanantaina tehnyt päätöstä, pelataanko sarjaa vai keskeytetäänkö kausi kokonaan. Mestistä ei ole pelattu marraskuun lopun jälkeen lainkaan koronarajoitusten vuoksi.

Mestis-seurat tiedottivat yhteisesti, että kaikilla on halu jatkaa pelaamista, kunhan se on taloudellisesti kestävällä pohjalla.

Mestiksen hallitus kokoontuu uudestaan heti, kun päätös mahdollisesta valtionavustuksesta on tiedossa, mutta kuitenkin viimeistään 3. helmikuuta.

– Haluamme selvittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta voisimme pelata vaikka ilman yleisöä. Totesimme yhdessä, että tuntuisi pahalta päättää kauden päättämisestä jos on pienikin mahdollisuus jatkaa pelaamista, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro sarjan sivustolla (siirryt toiseen palveluun).

Mestiksellä on arvioitavana useita lisätuloja mahdollistavia toimia, joista keskeisimpänä on valtiontuki. Mestis odottaa päätöstä OKM:lta valtionavusta helmikuun alkupuolella.

– Oletettavissa on tällä hetkellä, että yleisörajoitukset tapahtumien osalta jatkuvat pitkälle kevääseen ja tämän takia haluamme vielä selvittää perin pohjin kaikki mahdolliset vaihtoehdot pelaamiselle, vaikka ilman yleisöä, kommentoi Aro.

.
.