Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

SJK:lle puolustaja Argentiinan pääsarjasta, FC Interille espanjalaisvahvistus

Rodrigo Arciero vahvistaa SJK:ta ja Alejandro Sanz on FC Interin tuorein vahvistus.

Veikkausliiga
Rodrigo Arciero taistelee pallosta.
Rodrigo Arciero (edessä) taistelee pallosta Banfieldin paidassa. Getty Images

Argentiinalainen laitapuolustaja Rodrigo Arciero vahvistaa SJK:ta jalkapalloliigassa. Kauden loppuun kattavan sopimuksen ehtona on kansainvälisten pelilupa- ja rekisteröintimenettelyjen sujuminen normaaliin tapaan.

Arciero, 27, harjoitteli SJK:n mukana ensi kertaa tiistaina. Hän kertoi SJK:n tiedotteessa tottuneensa kotimaassaan korkeaan vaatimustasoon ja löytäneensä ilokseen samaa Seinäjoelta.

– Minulla on isot odotukset tulevasta kaudesta, puolustamisen lisäksi hyökkäykseen osallistuva Arciero sanoi.

Hän vaihtaa Suomen kentille Buenos Airesin alueelta tulevasta Club Atletico Banfield -seurasta, joka pelaa Argentiinan pääsarjassa. SJK:n teknisen johtajan Richard Dormanin mukaan SJK teki kuukausia töitä saadakseen pelaajan Suomeen.

Arciero pelasi Argentiinassa viimeksi ennen joulua.

Interin keskikentälle espanjalaisvahvistus

FC Inter ja espanjalainen keskikenttäpelaaja Alejandro Sanz, 27, ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen. Sanz on pelannut 32 Espanjan toisen sarjatason ottelua ja 181 kolmannen sarjatason peliä.

– Alejandro on hyvällä taustalla tuleva luova keskikentän keskustan pelaaja. Hän on jo kokenut pelaaja, joka pystyy johtamaan joukkuetta, Interin espanjalainen päävalmentaja Jose Riveiro kommentoi tiedotteessa.

– Pelaajana hänellä on hyvät yksilötaidot ja ymmärrys pelistä. Hän on fiksu pelaaja ja hän pystyy tuomaan pelaamiseemme järkeä ja logiikkaa. Nämä ovat myös asioita, joita etsimme hänen pelipaikalleen keskikentälle.

Lue myös:

Kova vahvistus HIFK:lle: Antti Niemi liittyy valmennusryhmään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat