Suora

  • Urheilustudio MM-hiihdot 2.3.
  • Naisten 10 km (v)
  • Urheilustudio MM-hiihdot 2.3.
  • Lumilautailun paripujottelu

SJK:lle vahvistus Kolumbiasta – ystävän suosittelu vakuutti: "Hän kertoi tämän maan kauneudesta"

186-senttinen Valencia on keskuspuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös vasempana laitapuolustajana.

jalkapallo
cristhian_valencia-1.jpg
Valencialta odotetaan paljon Seinäjoella.SJK

Kolumbialaispuolustaja Christian Valencia siirtyy SJK:hon vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cucuta Deportivosta. Ensi kautta koskevan sopimuksen ehtona on, että kansainväliset pelilupa- ja rekisteröintimenettelyt sujuvat ilman ongelmia.

– Minulla oli sopimustarjous toiseen seuraan Etelä-Amerikassa, mutta hyvä ystäväni Luis Carlos Murillo, joka pelaa nyt HJK:ssa, kertoi minulle tämän maan kauneudesta sekä sarjasta, ja halusin uralleni sekä elämälleni uuden tason. Siksi tulin tänne, Valencia sanoi tiedotteessa.

SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman kuvailee Valenciaa aggressiiviseksi vasenjalkaiseksi keskuspuolustajaksi, joka tuo joukkueelle tasapainoa puolustuspään pelipaikoille.

- Mietimme pitkään Cristhianin kohdalla, tarvitsemmeko enää joukkueeseen topparia, koska topparitilanteemme oli jo ennestään hyvä. Hänen pelinavaamistaitonsa sekä kykynsä katkoa tekivät kuitenkin vaikutuksen. Toki hänelle on annettava aikaa sopeutua, mutta odotamme joka tapauksessa häneltä paljon. Kilpailu tulee olemaan kova topparin paikalle, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara puolestaan kommentoi.

186-senttinen Valencia on keskuspuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös vasempana laitapuolustajana. Valencia saapui Suomeen ja Seinäjoelle jo tammikuun alussa, mutta hänen sopimus sinetöitiin vasta koronakaranteenin ja lääkärintarkastuksen jälkeen.

Lue myös:

SJK:lle puolustaja Argentiinan pääsarjasta, FC Interille espanjalaisvahvistus

Veikkausliigan otteluohjelma julkistettiin – pelejä pelataan myös EM-kisojen aikana

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat