"Kyllähän se vielä sinkku on" – Iivo Niskaselta todella hämmentävä haastattelu, vastasi ruotsalaistoimittajan kysymyksiin ihan mitä sattuu

Katso Iivo Niskasen haastattelu Falunin maailmancupin kisan jälkeen.

hiihto
Iivo Niskasen vedätti toimittajaa haastattelussa
Iivo Niskasen vedätti toimittajaa haastattelussa

Yle Urheilu ei ole paikalla Falunissa, joten Ruotsin yleisradioyhtiö SVT on lupautunut auttamaan suomalaishiihtäjien tv-haastatteluissa. Kysymykset ja vastaukset tehdään eri kielillä, joten tässä yhteistyössä voi piillä oma riskinsäkin, etenkin jos haastattelija ei ymmärrä suomea.

Suomen miehillä ei mennyt Falunin 15 kilometrin kisassa putkeen. Kilpailun jälkeen Iivo Niskanen antoi mielenkiintoisen haastattelun, jossa kysymykset ja vastaukset eivät välttämättä kohdanneet.

Kun SVT:n toimittaja kysyi Niskaselta englanniksi, miten hänen kisansa meni, Niskanen antoi suomeksi kaikkea muuta kuin analyysin kisastaan. Niskanen nimittäin kommentoi joukkuekaverinsa Lauri Lepistön parisuhdetilannetta ja kertoi joukkueen ihmetelleen, miten Lepistö voi vielä olla sinkku.

Myös toiseen kysymykseen, jossa kyseltiin Niskasen ja kärjen väliseen isoon eroon selitystä, kuopiolainen löysi mielenkiintoisen vastauksen:

– No, onhan se ihan fiksu kaveri kyllä. Kyllä sun kannattaisi varmasti lähteä lähestymään häntä Instan kautta viestittelemällä. En osaa tarkempia parisuhdeneuvoja nyt antaa siinä. Kyllä Laurilla sillä tavalla kysyntää on. Katsotaan sitten, kuka lopulta hänelle kelpaa. Ihan mielenkiintoista nähdä, miten tää saaga päättyy.

Iivo Niskanen kommentoi itse haastatteluaan Instagram-tilillään. Niskasen mukaan odotukset päivän kisaan olivat suuret, mutta hän ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.

– Onneksi @yleurheilu tilasi etähaastattelut suomeksi SVT:ltä, niin sai puhua muustakin kuin hiihdosta, Niskanen kuittasi ja toivotti sydän-emojin kanssa Lepistölle myötätuulta jatkoon.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Instagramissa

Päivitys kello 18.23: Avattu videon sisältöä tekstimuotoon.

Päivitys kello 19.25: Lisätty Iivo Niskasen kommentti.

Lue myös:

Bolshunov jyräsi voittoon – suomalaismiehet kyykkäsivät rajusti, yksikään ei päässyt pisteille

Diggins yllätti Johaugin – Suomen naisetkin kaukana kärjestä: "Ei luista mihinkään"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat