Suora

  • Urheiluruutu
  • Uupumus oli tuhota Nooralotta Nezirin uran - romahdus opetti hyvinvoinnin merkityksen

Nyt on komeaa katsottavaa! Syntymäpäiväsankari Cristiano Ronaldon maalivainu jaksaa häikäistä

Cristiano Ronaldo on paukutellut urallaan varsin komeita maaleja myös maajoukkueessa. Katso maalikimara oheisesta videosta.

jalkapallo
Syntymäpäiväsankari Cristiano Ronaldo on paukutellut urallaan varsin komeita maaleja
Syntymäpäiväsankari Cristiano Ronaldo on paukutellut urallaan varsin komeita maaleja

Yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista pidetty Cristiano Ronaldo täyttää tänään 5. helmikuuta 36 vuotta. Portugalin maajoukkueen kapteeni on osoittanut myös viime aikoina, ettei ikä ole miestä hidastanut ja maalivainu on yhä kohdillaan.

Nykyään Juventuksen paitaa kantava Ronaldo on paukutellut urallaan yli 860 maalia niin seurajoukkueelleen kuin Portugalillekin. Juventuksen lisäksi madeiralaislähtöinen taituri on edustanut lissabonilaista Sportingia, Manchester Unitedia ja Real Madridia.

Ronaldo on voittanut pitkällä urallaan yli 30 titteliä, muun muassa viisi kertaa Mestarien liigan, kaksi kertaa Espanjan La Ligan, kolme Englannin Valioliigan mestaruuden, kahdesti Italian Serie A -mestaruuden ja neljä seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

Tämän lisäksi Ronaldo on voittanut suuresti arvostetun Kultaisen pallo -palkinnon (Ballon d'Or)peräti viisi kertaa sekä neljä kertaa Kultaisen kenkä -palkinnon, joka annetaan Euroopan jalkapallon pääsarjojen parhaalle maalintekijälle.

Lue myös:

Cristiano Ronaldo nousi kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi, Juventus juhli Supercupin voittoa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat