Suora

  • Uinnin EM finaalit
  • Uinnin EM
  • Kävelykyky meni ja futisunelma mureni - mutta Heidi Foxell löysi tiensä takaisin
  • Urheiluruutu

Chelsea ei suostu häviämään saksalaismanagerin johdolla – Tottenhamin vaikeudet jatkuvat

Chelsean pisteputki jatkuu, kun se kaatoi paikallisvastustaja Tottenhamin Englannin jalkapalloliigan illan ainoassa ottelussa.

Englannin Valioliiga
Jorginho
Joringho vastasi Tottenham-Chelsea-ottelun ainoasta maalista.European Pressphoto Agency EPA

Jorginho nousi Chelsean sankariksi, kun hän viimeisteli ottelun ainoan osuman rangaistuspotkusta Tottenhamia vastaan. Chelsean 1–0-maali syntyi 24. minuutilla, kun erotuomari oli osoittanut pilkulle Eric Dierin kaadettua Timo Wernerin rangaistusalueella.

Chelsea hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja johtoasema oli ansaittu. Entistä joukkuettaan vastaan joukkonsa marssittanut Spurs-manageri Jose Mourinho sai pelaajiinsa hieman enemmän energiaa toisella puoliajalla, mutta maalisihti ei tällä kertaa ollut kohdillaan.

Chelsea ei ole hävinnyt otteluakaan eikä päästänyt maaliakaan sen jälkeen, kun saksalaismanageri Thomas Tuchel otti joukkueen haltuunsa reilu viikko sitten. Lontoolaisseura antoi potkut seuralegenda Frank Lampardille, kun joukkue oli valahtanut sarjataulukossa jo yhdeksänneksi.

Tottenhamille tappio oli jo kolmas perättäinen. Edellisen kerran Spurs on hävinnyt kolme perättäistä ottelua vuonna 2012 ja Mourinholle peräkkäiset kotitappiot olivat ensimmäiset hänen urallaan.

Chelsea siirtyi Tottenhamin ohi sarjataulukossa ja on kuudentena 36 pisteellään. Spurs putosi tappion myötä kahdeksanneksi.

Lue myös:

Chelsean uudelle luotsille turhauttava alku maalittomalla kotitasapelillä

Chelsea antoi kenkää Frank Lampardille – mediatietojen mukaan uusi päävalmentaja on jo valittu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat