Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Voitot tiukassa keskiviikon liigakierroksella: KooKoo kukisti kärkiottelussa sarjajohtaja Lukon

Mahtiseurat TPS ja Tappara nousussa.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Kookoo
KooKoo kipusi sarjataulukossa kolmanneksi.AOP

Jääkiekkoliigaa johtava Lukko hävisi keskiviikkona vieraissa KooKoolle 1-2. Sarjataulukossa kolmanneksi kivunneen KooKoon ratkaisuosuman iski pitkäksi venyneessä voittomaalikisassa Ahti Oksanen.

Voittomaali syntyi vasta 13. laukojaparissa. Vastakkain oli kaksi huippuvireistä joukkuetta, sillä KooKoo oli voittanut kymmenestä edellisestä pelistään yhdeksän, ja Lukon kymmenen viime ottelua olivat tuottaneet kahdeksan voittoa.

Tappiosta huolimatta Lukko kasvatti sarjajohtonsa Liigassa toisena olevaan Pelicansiin kymmeneen pisteeseen. Lukko on pelannut kärkikaksikossa ottelun vähemmän.

KooKoo kipusi sarjataulukossa kolmanneksi. Se on Pelicansista kahden pisteen päässä.

Tappara venytti voittosarjaansa

Tappara venytti peräkkäisten voittojensa määrän kahdeksaan, kun se peittosi kotijäällään Ässät jatkoajalla 3-2. Voittomaalin teki Kristian Tanus.

Kahdeksantena olevan Tapparan sijoitus sarjataulukossa ei parantunut, mutta sillä on rästissä otteluja.

Muun muassa Tapparan kanssa tasapisteissä oleva kuopiolainen KalPa on pelannut tamperelaisjoukkuetta kolme ottelua enemmän.

TPS myötätuulessa pitkästä aikaa

Kierroksen kaksi muutakin ottelua ratkesivat varsinaisen peliajan jälkeen. TPS kukisti Ilveksen kotijäällään jatkoajalla 4-3. Voittomaalin teki Josh Kestner.

TPS voitti Ilveksen myös eilen vieraissa.

Viime kaudet vaisusti pelannut TPS kuuluu kauden yllättäjiin. Se on voittanut kymmenestä viime ottelustaan kahdeksan ja kivunnut sarjataulukossa KooKoosta pisteen päähän neljänneksi.

Michal Kristof laukoi Kärpille vieraissa jatkoajalla 4-3-voiton Jukureista. Kärpät on ottanut sarjapisteitä kuudessa ottelussa peräkkäin ja on voittanut kuudesta viime pelistään viisi.

Kärpät on voittanut Jukurit kaikissa kauden kolmessa kohtaamisessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat