Hyppää sisältöön

Samu Torstin pudottanut Mathieu Faivre voitti MM-kultaa, katso tallenne

Samu Torsti laski karsinnoissa punaisen radan neljänneksi nopeimman ajan.

Parikilpailu
Parikilpailu

Samu Torstin kisaurakka alppihiihdon MM-kisoissa Italian Cortina d'Ampezzossa alkoi lupaavasti. Torsti oli tiistaiaamupäivän punaisen radan neljänneksi nopein laskija parisuurpujottelun karsinnoissa. Tulos takasi Torstille paikan 16 parhaan finaalissa, joka nähdään TV2:ssa ja Areenassa kello 14.50.

Karsinnoissa kilpailijat laskivat vain yhden laskun. Urheilijat oli jaettu punaiselle ja siniselle radalla, ja jatkoon pääsi molempien ratojen kahdeksan nopeinta laskijaa.

Punaisen radan nopein karsinnoissa oli Sveitsin Loic Meillard, jolle Torsti hävisi 0,59 sekuntia. Sinisen radan nopein oli Itävallan Fabio Gstrein.

Finaalin avausosassa Torsti laskee Ranskan Matthieu Faivrea vastaan. Finaalissa pari laskee yhden laskun molemmilla radoilla ja paremman yhteisajan kellottanut etenee jatkoon.

Naisten parisuurpujottelun karsinnoissa sekä Erika Pykäläisen että Riikka Honkasen tie nousi pystyyn. Pykäläinen oli sinisen radan 20:s ja Honkanen 21:s.

Katso kello 14.50 alkavaa finaalilähetystä klikkaamalla jutun kuvaa.

Lue myös:

Suomalaisten MM-urakka vauhtiin erikoisella parisuurpujottelulla – Samu Torsti povaa yllätyksiä: "Kaasu pohjaan tiistaina ja perjantaina vielä syvemmälle"