Suora

  • Urheiluruutu

Classicin järkyttävälle dominoinnille piste – Happee päätti salibandymestarin historiatempun metsästyksen

Neljä edellistä miesten salibandymestaruutta rohmunnut Classic ei sittenkään tehnyt historiaa ja voittanut kaikkia runkosarjan otteluitaan.

urheilu
Jami Manninen, Happee
Jami Manninen, HappeeSalibandyn F-liiga

Happee katkaisi mestarien voittoputken kolmanneksi viimeisellä F-liigan kierroksella viemällä pisteet Tampere Areenalta maalein 10–7 (2-0,4-3,4-4).

Roni Laasonen shokeerasi Classicia iskemällä toisen erän alkuun taululle Happeen 3–0-johdon. Peter Kotilaisen ja Jami Mannisen maaleilla Happee johti ottelun puolivälissä 5–1.

Classic kehitteli kirin ja nousi kolmannessa erässä 6–7:ään 48. minuutilla, mutta puhti ei riittänyt pidemmälle. Neljä minuuttia ennen loppua Juuso Heikkinen päätti Happeen ylivoimahyökkäyksen omaan ratkaisuun ja osin jo ratkaisevaan 8–6-maaliin. Happeen suurin sankari oli Manninen, joka saldosi tehot 4+1.

– Tosi hyvältä maistui, ei ole täällä liian usein voitettu ja hyvät kolme pinnaa, Jami Manninen tiivisti VeikkausTV:n haastattelussa.

– Ollaan saatu tämän vuoden puolella hyvä balanssi: äijät terveiksi ja tasaiset kolme-neljä ketjua, joilla taso säilyy vaikka vähän ukkoja vaihdeltaisiinkin. Ollaan hyvällä tiellä, kun mennään kohti play offeja, Manninen vihjasi.

Classic jatkaa yhä selvällä erolla sarjataulukon ykkösenä. Tiistaina seitsemännen perättäisen voittonsa ottanut Happee majailee yhtä tukevasti sijalla viisi.

Sarjataulukko

Lähteet: Salibandyliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat