Suora

  • E-jalkapallon Suomen cup

Muun muassa Petteri Koponen palaa miesten koripallomaajoukkueeseen

Suomen miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt 14 pelaajaa viikonloppuna Georgian Tbilisissä pelattaviin ratkaiseviin EM-karsintaotteluihin.

urheilu
Petteri Koponen
AOP

Marraskuun karsintapeleistä sivussa olleet Alex ja Erik Murphy, Mikael Jantunen sekä Petteri Koponen palaavat joukkueeseen.

Lisäksi miehistössä ovat Mikko Koivisto, Shawn Huff, Sasu Salin, Matti Nuutinen, Henri Kantonen, Elias Valtonen, Alexander Madsen, Edon Maxhuni, Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc.

Jos Suomi voittaa perjantaina Sveitsin ja Serbia Georgian, Suomen paikka vuodella lykkääntyneisiin EM-kisoihin on varma. Suomi päättää karsintaurakkansa sunnuntaina Georgia-ottelulla.

III EM-karsintaikkuna, E-lohko, Tbilisi (Georgia)

Pe 19.2. klo 14.00 Suomi – Sveitsi TV1
Pe 19.2. klo 17.00 Georgia – Serbia
Su 21.2. klo 14.00 Serbia – Sveitsi
Su 21.2. klo 17.00 Georgia – Suomi TV2

Lue myös

Susijengi saa arvokkaita vahvistuksia ratkaiseviin EM-karsintapeleihin – päävalmentaja Dettmann silti varpaillaan: Ei meistä kukaan tiedä, miten tässä käy"

Sasu Salin pelaa elämänsä pelejä Kanariansaarilla, mutta onko hän valmis jättämään aurinkorannat, jos suurseurat kutsuvat – "Jos voitetaan mestaruus, niin ehkä jään tänne"

Susijengin molemmissa EM-karsintatappioissa näkyi sama ongelma – Serbia päästi Suomen jopa helpolla: "Oltiin vähän sääntöjen huonolla puolella"

Susijengi taipui EM-karsinnassa Georgialle

Susijengin sentteri Madsenilla yksi toive: "Jos nyt saisi yhdenkin ehjän kauden alle"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat