Hyppää sisältöön

Katso Serena Williamsin dramaattinen lehdistötilaisuus – toimittajan kysymys sai tennistähden kyyneliin ja poistumaan paikalta

Serena Williams, 39, on tavoitellut pitkän aikaa unelmaa grand slam -tittelien ennätyksestä.

Serena Williams lopettamassa?
Serena Williams lopettamassa?

Serena Williamsin tavoittelema unelma grand slam -voittojen ennätyksestä lykkääntyi torstaiaamuna Suomen aikaa, kun tennistähti hävisi Australian avoimien välierässä Naomi Osakalle 3–6, 4–6.

39-vuotias Williams on jahdannut pitkän aikaa 24 grand slam -turnausvoiton ennätystä, mutta samaan aikaan on käyty paljon spekulaatioita yhdysvaltalaistähden uran jatkosta.

Spekulaatiot Williamsin uran jatkosta saivat lisää tuulta alleen ottelun jälkeen, kun Australian avoimien yleisö antoi Williamsille suuret suosionosoitukset, ja tennistähti hyvästeli yleisön hymyillen käsi sydämellään.

Lehdistötilaisuudessa Williams vastasi aluksi toimittajien kysymyksiin normaalisti. Hän kertoi saaneensa paljon mahdollisuuksia, mutta teki liikaa helppoja virheitä.

Tilaisuuden loppupuolella toimittajat kuitenkin palasivat ottelun jälkeiseen hetkeen yleisön kanssa ja kysyivät, oliko kyse Williamsin jäähyväisistä.

– En tiedä. Jos joskus sanoisin hyvästit, en kertoisi siitä kenellekään. Joten..., Williams sanoi naurahtaen.

Tämän jälkeen tennislegendalta kysyttiin, oliko hänen tekemissään virheissä kyse vain huonosta päivästä. Tässä vaiheessa Williamsin tunteet olivat jo pinnassa, eikä hän pystynyt vastaamaan kysymykseen.

– En tiedä, Williams sopersi kyynelehtien ja poistui lehdistötilaisuudesta.

23 grand slam -turnausvoittoa saavuttanut Williams on vain voiton päässä eniten titteleitä saavuttaneesta Margaret Courtista. Williams nappasi edellisen turnausvoittonsa Australian avoimista vuonna 2017, mutta tämän jälkeen unelma 24 voitosta on kiertänyt yhdysvaltalaistähteä.

Lue myös:

Serena Williams, 39, voimaton 23-vuotiaan Osakan käsittelyssä – japanilainen Australian avointen finaaliin

Naomi Osaka 19 ottelun voittoputkessa – Serena Williams vakuutti kakkossijoitettua vastaan