Hyppää sisältöön

Jääkiekkovalmentajalta kovia väitteitä Navalnyin vapauttamista vaatineesta NHL-tähdestä – "Tämä on selvästi uhkailutaktiikkaa"

Artemi Panarin jää joksikin aikaa sivuun New York Rangersin toiminnasta.

Artemi Panarin. Kuva: Bruce Kluckhohn / Getty Images

NHL-jääkiekkoseura New York Rangers kertoi maanantaina Twitterissä, että hyökkääjätähti Artemi Panarin jää joksikin aikaa sivuun joukkueen toiminnasta Venäjällä nousseen kohun takia.

Jääkiekkovalmentaja Andrei Nazarov väitti venäläisessä Komsomolskaja Pravda -lehdessä, että Panarin olisi pahoinpidellyt 18-vuotiaan naisen vuonna 2011 baarissa. Pahoinpitely tapahtui Nazarovin mukaan Riiassa Latviassa.

Nazarov valmensi tuolloin Vitjazia, jossa Panarin pelasi. Joukkue oli pelimatkalla Riiassa. Nazarov myös väitti kuulleensa, että tapaus olisi kuitattu rahalla.

Rangersin mukaan Panarin kiistää jyrkästi Nazarovin väitteet.

– Tämä on selvästi uhkailutaktiikkaa, jota käytetään häntä vastaan, koska hän on puhunut suorasanaisesti tuoreista poliittisista tapahtumista, Rangersin Twitter-tiedotteessa todettiin.

Panarin vaati hiljattain sosiaalisessa mediassa oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin vapauttamista. Panarin on myös kritisoinut presidentti Vladimir Putinia. Nazarov tunnetaan Putinin kannattajana.

Panarin on NHL:n viime vuosien suurimpia tähtiä. Viime kaudella hän keräsi runkosarjassa 69 ottelussaan peräti 95 (32+63) tehopistettä.

Nazarovin syytöksistä kertoi Suomessa Ilta-Sanomat verkkosivuillaan. (siirryt toiseen palveluun)

.
.