Suora

  • Lumilautailun ja freestylen MM: Kumpareet
  • Kumpareet
  • Elävä arkisto esittää

Katso suorana: Helmarit hakee voitokasta päätöstä EM-karsinnalle – vastassa yhä ilman maalia oleva Kypros

Suomi kohtaa Kyproksen Larnakassa kello 19. Katso suoraa lähetystä kuvaa klikkaamalla!

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue
Helmarit

Jo kisapaikan ja lohkovoiton varmistanut Suomen naisten jalkapallomaajoukkue päättää EM-karsintansa tänä iltana Kyproksella. Suora lähetys ottelusta alkaa TV2:ssa ja Areenassa kello 18.50.

Päävalmentaja Anna Signeul on tehnyt perjantain Portugali-otteluun nähden kolme kokoonpanomuutosta. Elli Pikkujämsä korvaa laitapuolustajana Tuija Hyyrysen. Olga Ahtinen nousee Sanni Franssin tilalle avaukseen toiseksi hyökkääjäksi ja Kaisa Collin pelaa vasemmalla laidalla Ria Ölingin tilalla.

Keskuspuolustaja Anna Westerlund pelaa jo uransa 130. maaottelun ja nousee jakamaan kaikkien aikojen tilaston kärkisijaa yhdessä Laura Österberg Kalmarin kanssa.

Kypros on hävinnyt tähän mennessä kaikki ottelunsa murskaavalla maalierolla 0–32. Helmarit ei ole puolestaan hävinnyt yhtäkään karsinnan aiemmasta seitsemästä ottelusta. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Helsingissä marraskuussa 2019 Suomi voitti 4–0.

Suomen avauskokoonpano:

13 Tinja-Riikka Korpela (C)
2 Elli Pikkujämsä
5 Emma Koivisto
7 Adelina Engman
8 Olga Ahtinen
10 Emmi Alanen
15 Natalia Kuikka
16 Anna Westerlund
18 Linda Sällström
19 Kaisa Collin
20 Eveliina Summanen

Lue myös:

Petra Ollin kanssa samassa seurassa paininut Emmi Alanen oli lahjakas painija, mutta palo jalkapalloon vei mennessään: "Olen ollut todella tyytyväinen"

Englannin Superliiga oli Nora Heroumille unelmien täyttymys, mutta kaudesta tulikin henkisesti rankka: "Olin silloin aluksi vähän sokea"

Taivaanrannan maalari, hyvällä tavalla höpsö ja todella fiksu – juniorivalmentaja, ystävä, ja fysioterapeutti kertovat, millainen on Helmarien tähtihyökkääjä Linda Sällström

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat