Tiger Woods sai ulosajossa vakavia avomurtumia jalkaansa, mutta pääsi jo leikkauksesta – viranomainen: Woods hyvin onnekas, kun selvisi hengissä

Woods sai ulosajossa useita murtumia jalkoihinsa.

golf
Tiger Woods
Tiger Woods joutui vakavaan auto-onnettomuuteen Yhdysvalloissa

Golfpelaaja Tiger Woods toipuu leikkauksesta, jossa korjattiin hänen ulosajossa Los Angelesissa oikeaan jalkaansa saamia vakavia vammoja. Woods oli saanut useita pirstaleisia avomurtumia jalkaansa, jonka sääreen oli leikkauksessa asennettu tukilevy ja jonka nilkkaan oli asennettu ruuveja, lääkäri Anish Mahajan Harbor-UCLA -sairaalasta kertoi Woodsin Twitter-tilillä julkaistussa tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Woods on hereillä ja jatkaa toipumista sairaalassa.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Woods oli tajuissaan, kun pelastajat saapuivat onnettomuuspaikalle, kertoo Los Angelesin piirikunnan palopäällikkö Daryl Osby CNN:n mukaan.

Los Angelesin piirikunnan apulaissheriffi Carlos Gonzalez kertoi lehdistötilaisuudessa, että Woods oli onnettomuuspaikalla rauhallinen ja pystyi kommunikoimaan. Gonzalez vahvisti myös, että Woods oli autossa kuljettajan paikalla. Hänet jouduttiin irrottamaan autosta leikkurien avulla.

Autossa ei ollut Woodsin lisäksi muita ihmisiä, eikä onnettomuuteen epäillä liittyvän muita osapuolia.

Gonzalez oli tunnistanut golftähden, kun tämä oli kertonut nimensä.

– Hän ei vaikuttanut olevan huolissaan vammoistaan, mikä ei ole epätavallista liikenneonnettomuuksissa. Ihmiset ovat usein sokissa ja se on traumaattinen kokemus. Ei ole tavatonta, että ihmiset keskittyvät epäoleellisiin asioihin tai he tuntevat vammojensa aiheuttamaa kipua vasta paljon myöhemmin, Gonzalez lisäsi.

Gonzalezin mukaan Woods oli hyvin onnekas, kun selvisi onnettomuudesta hengissä.

Auton etuosa tuhoutui täysin

Woodsin auto pyöri useita kertoja ympäri, kunnes se pysähtyi tien viereen. Los Angelesin piirikunnan sheriffi Alex Villanueva sanoi, että auto kärsi onnettomuudessa vakavia vaurioita ja sen etuosa oli täysin tuhoutunut. Lisäksi auton turvatyynyt laukesivat. Villanuevan mukaan Woods käytti turvavyötä.

Alustavassa tutkinnassa on selvinnyt, että Woodsin auto oli osunut kahteen liikennemerkkiin ennen ajautumista ulos tieltä. Lisäksi Villanueva arvioi auton nopeuden olleen kova ja alueella on tapahtunut aiemminkin onnettomuuksia. Villanuevan mukaan ei vaikuta siltä, että Woods olisi yrittänyt hidastaa autonsa nopeutta ennen kohtalokasta ulosajoa.

Woods, 45, on voittanut urallaan 15 kertaa golfin major-turnauksen. Woods pidätettiin vuonna 2017, kun hän oli nukahtanut auton rattiin. Hän selitti tuolloin nukahtamista sillä, että oli ottanut reseptilääkkeitä, jotka saivat hänet nukahtamaan.

Päivitetty kello 8.56: Lisätty tietoa Woodsin vammojen laadusta ja siitä, että hän toipuu sairaalassa leikkauksen jäljiltä.

Lue myös:

Tiger Woods Yhdysvalloissa pahassa autokolarissa – loukkaantui vakavasti, irrotettiin autostaan voimapihdeillä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat