Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Naiskaksikko säntäsi onnittelemaan hopeasankareita maalialueelle – "Jaettiinkohan meille keltaista korttia?"

Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu eivät harmitelleet omaa sijoitustaan, kun Ristomatti Hakola ja Joni Mäki saavuttivat MM-hopeaa Oberstdorfin parisprintissä.

Hiihdon MM 2021
Joni Mäki, Ristomatti Hakola, Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu
Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu säntäsivät onnittelemaan tuoreita MM-hopeamitalisteja.Lehtikuva / Emmi Korhonen

Oberstdorfin MM-kisojen ohjelman, puhuttavat uutiset ja vauhdikkaat kisavideot löydät osoitteesta yle.fi/urheilu/hiihdon_mm.

Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu säntäsivät onnittelemaan ja halaamaan Suomen hopeakaksikkoa Joni Mäkeä ja Ristomatti Hakolaa heti maalialueelle. Hetkeä myöhemmin he miettivät Yle Urheilun haastattelussa, tuleekohan siitä sanktioita.

– Juuri mietittiin, että jaettiinkohan meille keltaista korttia? Pärmäkoski totesi naureskellen Yle Urheilun haastattelussa.

Juuri sillä hetkellä asia ei heitä kuitenkaan vaivannut. Ei, vaikka Joensuu oli heidän omassa MM-finaalissaan saanut jo yhden keltaisen kortin. Mäen ja Hakolan hopeamitali sai kaksikon huokailemaan onnesta.

LEHTIKUVA Hakola Mäki

– Ihan mieletöntä, Pärmäkoski hehkutti.

– Huikea fiilis! Joensuu jatkoi.

Joensuun ja Pärmäkosken oma urakka toi seitsemännen sijan. Pärmäkoski arvioi Suomen kisan “Kosahtaneen” hänen kaatumiseensa ensimmäisellä osuudella. Tuo pettymys huuhtoutui kuitenkin miesten finaaliin.

– Tämä on iso juttu koko joukkueelle. Täällä ei jaeta ilmaisia mitaleita. On ne kovia! Pärmäkoski sanoi.

Lue myös:

Hakola ja Mäki hiihtivät parisprintin MM-hopeaa!

MM-hopeasankarit Hakola ja Mäki velmuina haastattelussa: huippusukset siivittivät nappisuoritukseen – "Ihan kaamea kapula"

Sami Jauhojärvi rauhoittelee: Norjan supertähti Kläbo ei rikkonut sääntöjä, kun kaatoi Joni Mäen – “Tuo oli puhdas vahinko”

Tämä video näyttää, miten Norjan supertähti oli kaadollaan tuhota Suomen parisprinttikisan – asiantuntija turhautuneena: "Ärsyttävä tilanne"

Joni Mäki taisteli Suomen parisprinttifinaaliin, vaikka Norjan supertähti kaatoi suomalaisen kärkitaistelussa – "Aika tekemätön paikka oli"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat