Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • eEuro 2021 -karsinnat

Tiikerit haki vierasvoiton ja säilytti mahdollisuudet miesten lentopallon Mestaruusliigan kolmossijaan

Tiikerit voi vielä nousta kolmanneksi, jos se voittaa keskiviikkona runkosarjan päätöskierroksella Loimun ja Hurrikaani häviää VaLePalle.

lentopallo
Lentopallo yleiskuva
Kuvituskuva.Tomi Hänninen

Kokkolan Tiikerit kukisti sunnuntaina vieraissa Oulun Ettan 3–0 ja säilytti voitolla mahdollisuutensa nousta kolmanneksi miesten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjassa.

– Tietenkin kolmas sija olisi parempi kuin neljäs, vastus helpottuisi puolivälierissä. Toki vierasaloitus vaikuttaa, kun joutuu matkustamaan verrattuna kotialoitukseen. Meillä olisi sarjan paras kotiyleisö normitilanteessa, sanoi Tiikereiden kapteeni Antti Leppälä.

Leppälä teki Oulussa täydellistä työtä, sillä 12 pisteen kylkeen kirjoitettiin luku +12. Luku tarkoittaa sitä, että hän ei tehnyt yhtään virhettä hyökkäyksessä eikä syötössä. Myös koko Tiikereiden joukkueen syöttö toimi loistavasti, sillä ässiä kertyi kahdeksan ja virheitä vain kolme.

– Peli sujui alusta lähtien hyvin, Leppälä tiivisti.

Tiikerit nousee kolmanneksi, jos se voittaa keskiviikkona runkosarjan päätöskierroksella Loimun ja Hurrikaani häviää VaLePalle. Silloin Tiikerit kohtaisi pudotuspeleissä Vantaa Ducksin ja Hurrikaanille jäisi puolivälierävastustajaksi Akaa-Volley. Välieräpaikka irtoaa kahdella voitolla.

Lue myös:

Lentopallo lyhentää pudotuspelejä, mestaruuskin heltiää kahdella voitolla

Savo Volley kukisti tulevan puolivälierävastustajansa "karuissa tunnelmissa" runkosarjan päätöspelissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat