Hyppää sisältöön

Suomen joukkue MM-taitoluisteluun valittu – loukkaantuminen estää Emmi Peltosen kisamatkan

Suomi lähtee kolmen viikon päästä Tukholmassa kilpailtaviin MM-kilpailuihin neljän luistelijan joukkueella.

Viime vuoden EM-viitonen Emmi Peltonen ei osallistu maaliskuun MM-kisoihin jalkavamman takia. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Emmi Peltosta ei nähdä taitoluistelun MM-kisoissa Tukholmassa jalkavamman takia. Taitoluisteluliitto nimesi MM-kisoihin sunnuntaina Jenni Saarisen, Valtter Virtasen sekä jäätanssiin Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin. Peltonen on suomalaisnaisten tämän kauden tilastoykkönen.

– Harmittaa todella paljon. Olisin halunnut kilpailla, mutta jalkavammani ei ole ehtinyt kuntoutua ajoissa niin, että olisin ollut täydessä kilpailukunnossa, Peltonen sanoi Taitoluisteluliiton tiedotteessa.

Jäätanssipari Turkkila/Versluis suuntaa uransa toisiin, Saarinen ensimmäisiin ja Virtanen neljänsiin aikuisten MM-kisoihin.

MM-kilpailut on tarkoitus järjestää 22.–28. maaliskuuta. Kansainvälisen luisteluliiton ISU:n on määrä päättää 2. maaliskuuta, pystytäänkö MM-tapahtuma järjestämään nykyisessä koronatilanteessa. MM-kisoissa on jaossa valtaosa Pekingin talviolympialaisten maapaikoista.

Lue myös:

.
.