Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational

Suomen joukkue MM-taitoluisteluun valittu – loukkaantuminen estää Emmi Peltosen kisamatkan

Suomi lähtee kolmen viikon päästä Tukholmassa kilpailtaviin MM-kilpailuihin neljän luistelijan joukkueella.

taitoluistelu
Emmi Peltonen
Viime vuoden EM-viitonen Emmi Peltonen ei osallistu maaliskuun MM-kisoihin jalkavamman takia.Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Emmi Peltosta ei nähdä taitoluistelun MM-kisoissa Tukholmassa jalkavamman takia. Taitoluisteluliitto nimesi MM-kisoihin sunnuntaina Jenni Saarisen, Valtter Virtasen sekä jäätanssiin Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin. Peltonen on suomalaisnaisten tämän kauden tilastoykkönen.

– Harmittaa todella paljon. Olisin halunnut kilpailla, mutta jalkavammani ei ole ehtinyt kuntoutua ajoissa niin, että olisin ollut täydessä kilpailukunnossa, Peltonen sanoi Taitoluisteluliiton tiedotteessa.

Jäätanssipari Turkkila/Versluis suuntaa uransa toisiin, Saarinen ensimmäisiin ja Virtanen neljänsiin aikuisten MM-kisoihin.

MM-kilpailut on tarkoitus järjestää 22.–28. maaliskuuta. Kansainvälisen luisteluliiton ISU:n on määrä päättää 2. maaliskuuta, pystytäänkö MM-tapahtuma järjestämään nykyisessä koronatilanteessa. MM-kisoissa on jaossa valtaosa Pekingin talviolympialaisten maapaikoista.

Lue myös:

Taitoluistelija Virtanen sisuuntui SM-kisojen perumisesta, luisteli ennätyksensä

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ennätyspistein jäätanssin voittoon Espoossa – takavuosien tähtipari onnitteli huomiota herättäneistä nostoista

Maailmanmestari Nathan Chen jatkoi voittoputkeaan ja tarjoili neloishyppyshow'n

Saarinen luisteli kolmanneksi Oberstdorfissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat