Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • eEuro 2021 -karsinnat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Suomen hiihtomiehet nimetty 15 kilometrille

Väliaikalähdöllä käytävä kilpailu Saksan Oberstdorfissa käydään keskiviikona kello 14.10. Kisaa voi seurata TV2:sta ja Yle Puheelta.

urheilu
 Iivo Niskanen
Iivo Niskanen Lehtikuva

Suomen hiihtoliitto on nimennyt 15 kilometrin vapaan kilpailuun Perttu Hyvärisen, Joni Mäen, Iivo Niskasen ja Markus Vuorelan.

Ykköspyssy Niskanen sijoittui avausmatkallaan yhdistelmäkilpailussa 13:nneksi. Kisan jälkeen Iivo itse arvioi, että vapaan hiihto oli hänelle kuitenkin helpon tuntuista.

Joni Mäki on myös mukana kisassa, vaikka perjantaina MM-ohjelmassa onkin tärkeä viesti.

Tuore MM-hopeamitalisti Ristomatti Hakola jättää sen sijaan odotetusti vapaan koitoksen väliin. Hakolan tilanne ennen MM-kisoja ei ollut optimaalinen. Hän on kamppaillut selkävaivojen kanssa, joka on vaikuttanut etenkin vapaan hiihtämiseen. Hakola satsaa viestiin ja kisojen päätöspäivänä on vuorossa hänen päämatkansa, 50 kilometrin perinteisen hiihtotavan yhteislähtö.

Tiistain 10 kilometrin vapaan naisten kilpailuun nimettiin aiemmin Anne Kyllönen, Laura Mononen, Krista Pärmäkoski ja Riitta-Liisa Roponen. Kilpailu Saksan Oberstdorfissa alkaa tiistaina kello 14.15.

Lue myös

Suomi lähtee kokeneella joukkueella Oberstdorfin MM-kympille

Pärmäkoski odottaa kauhulla kympin kisaa – raskaat nousut ja lähtöpaikka ovat avainasemassa: "Varmasti isoja eroja loppupuolella"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat